Artikel toegevoegd
  1. Home
  2. Over ons
  3. Brother Earth - Recyclageprogramma's

Recycleer gratis uw toestellen en verbruiksartikelen


Recycleren met Brother is gratis én makkelijk

FAQ - Vaak gestelde vragen

Onze recyclagecentra kunnen enkel originele Brother toners, inktpatronen, drumeenheden en eenheden voor residu van toner recycleren. Om compatibele verbruiksartikelen van andere fabrikanten of tussenleveranciers te recycleren, kunt u rechtstreeks contact opnemen met deze bedrijven.

Ja, dat kan. Drums vallen onder het recyclageprogramma voor toners. U kunt dus drums verpakken zoals u dat doet voor toners en hetzelfde recyclagelabel op de doos kleven.

Brother biedt geen specifiek recyclageprogramma aan voor de TZe tapes.  Aangezien deze voor 80% recycleerbaar zijn kunt u ze gewoon met het ander plastic afval recycleren.

Klanten van overal uit Europa recycleren hun gebruikte producten met Brother. Vóór deze producten onze recyclagecentra in Noord-Wales of Slowakije bereiken, worden ze eerst gecentraliseerd in een opslagplaats in Nederland. De producten bereiken ons zo in een levering, in plaats van in verschillende aparte leveringen. Op die manier verlagen we onze uitstoot die transport met zich meebrengt.

Via onze website kunt u slechts één envelop per keer aanvragen waarin u tot vijf inktpatronen kwijt kunt. Op deze manier willen we vermijden dat er te veel enveloppen op de afvalhoop belanden. Wenst u meer enveloppen aan te vragen, contacteer dan ons (Engelstalige) Brother Recycling team.

brother-earth-product-compliance

Conformiteit

Meer info

Bekijk het volledige recyclageproces van een tonercartridge
brother-earth-values-and-philosophy

Onze filosofie

Meer info

Leer hoe we onze verpakkingen optimaliseren om onze impact op het milieu te beperken
brother-earth-cool-earth

Cool Earth

Meer info

Ontdek hoe onze standbytechnologie voor laag energieverbruik werd ontwikkeld