1. Home Brother
 2. Thuis
 3. Creatieve ideeën voor thuis
Woman sat at a table holding a label. The table is covered with paper designs including wreaths and flowers.

Laat je creativiteit de vrije loop

Of je nu een professionele knutselaar bent of gewoon wat flair en creativiteit wilt toevoegen aan je dagelijkse taken, wij hebben een aantal printers en labeltoestellen om je daarbij te helpen.

Dit zijn slechts een paar van de dingen die je kunt ontdekken met het Brother crafting assortiment, ontworpen om je knutselwerkjes naar een hoger niveau te tillen.

 • Organiseer je dagelijkse leven thuis en op je werk
 • Krijg ondersteuning voor de administratieve taken van je craft business
 • Ontwerp in het oog springende fotoalbums, gepersonaliseerde cadeaus en aangepaste woondecoraties
 • Maak huwelijksuitnodigingen of kaarten voor die speciale gelegenheid
 • Een schat aan inspiratie en knutselideeën via ons Creative Center

Knutseltips voor thuis

Geniet de vrijheid om gepesonaliseerde linten, labels & photos te maken

A blue gift box and ribbon with a gold bow

Labels en linten op maat afdrukken

Brother P-touch printers en hun uitgebreide assortiment labels en linten kunnen je knutselwerk en personalisatie naar een hoger niveau tillen.

Met de handheld P-touch H107 maak je elegante en gepersonaliseerde linten en labels die er professioneel uitzien, en dit in een breed scala aan stijlen, kleuren en stoffen.

Van gepersonaliseerde huwelijksuitnodigingen, couverts en cadeauverpakkingen tot je eigen handwerkjes, dit apparaat is leuk en gemakkelijk te gebruiken en biedt een heleboel creatieve mogelijkheden.

Voor wie meer flexibiliteit nodig heeft, is er onze P-touch CUBE - een Bluetooth printer die je kunt verbinden met je smartphone en waarmee je labels kunt ontwerpen in de gratis Design&Print app. Je kunt kiezen uit meer dan 1000 symbolen en emoji's, 23 lettertypen en 61 kaders om bij je tekst te zetten.

Ontdek onze P-touch labelprinters

Creatieve vrijheid om in full colour te ontwerpen

Onze VC-500W printer kan op zichzelf gebruikt worden om prachtige gepersonaliseerde boekenleggers, foto's en andere voorwerpen te maken.

Je kunt hem ook gebruiken met andere knutselmaterialen om nog meer opvallende en verfijnde stukken te maken. Je hoeft alleen maar de geprinte vormen uit te knippen en op je ontwerpen te plakken om je knutselwerkjes tot leven te brengen.

Deze full colour printer met fotokwaliteit is perfect voor knutselaars en hobbyisten en maakt gebruik van de nieuwste ZINK® Zero-Ink® printtechnologie voor een professionele afwerking van elk knutselproject.

Of je nu kaarten, cadeaus of woondecoraties maakt, ze zullen onmiskenbaar van jou zijn. Ontwerp gewoon je label in de gratis Colour Label Editor app en stuur je creatie draadloos naar de VC-500W printer.

 

Ontdek onze kleurenlabelprinter

Professionele ontwerpen

Creatieve oplossingen voor kleine online ondernemingen

Maximaliseer je creativiteit

Ideeën die inspireren

Woman attaching ribbons and cards to homemade bunting

Op zoek naar inspiratie?

Ons Creative Center biedt een scala aan ideeën, sjablonen en tips voor het maken van speciale uitnodigingen, kaarten en feestdecoraties.

Hier vind je een ontwerp voor elke gelegenheid:

 • Bruiloften
 • Verjaardagsfeestjes
 • Seizoensgebonden evenementen zoals Halloween en Kerstmis
 • Verjaardagen

Ontdek het Creative Center

Inspiratie & ideeën voor thuis

Op onze blog vind je creatieve inspiratie voor thuis en de beste tips om het meeste uit je Brother printer, scanner of labelprinter te halen.

Ontdek de blog

Ontdek Brother voor thuis