1. Home Brother
 2. Business
 3. Managed Print Service

Wat is een Managed Print Service (MPS)?

Een Managed Print Service is een complete printoplossing voor zakelijke klanten. Of je nu een klein bedrijf hebt of een organisatie actief op meerdere locaties: onze Managed Print Services kunnen worden aangepast aan je afdruknoden.

Brother MPS maakt printen voor bedrijven eenvoudig.

Female stood at long table looking at documents, people chatting

Waarom kiezen voor Brother MPS?

 • Automatische levering van inkt en toner - Supplies worden steeds geleverd voordat ze op zijn, zo heb je weer iets minder om aan te denken.
 • Lagere lopende kosten - Het is de goedkoopste manier om originele supplies en volledige kostentransparantie te krijgen.
 • Een snelle reparatiedienst - We bieden ondersteuning op afstand binnen vier kantooruren en reparaties op de volgende werkdag tijdens de hele levensduur van je printer.
 • Herfabricage en recycling van gebruikte supplies - Wij recycleren je gebruikte printercartridges, zodat ze niet op de vuilnisbelt belanden en opnieuw kunnen worden gebruikt.
 • Flexibele diensten die meegroeien met je bedrijf - Annuleer of pas je service op elk gewenst aan aan de noden van je bedrijf.
 • Behoud de controle met het Brother MPS portaal - Je kan in het Brother MPS portaal eenvoudig je afdrukverbruik controleren, ondersteuning aanvragen en je service aanpassen.
 • De laatste printer die je hoeft te kopen - Wij beloven je Brother printer te herstellen of te vervangen zolang je Brother MPS klant bent.

Ontdek de voordelen van MPS voor jouw bedrijf

Wat zijn de voordelen van een Managed Print Service (MPS)?

De unieke 3 fasen aanpak van Brother

Onze benadering in 3 stappen zorgt ervoor dat je beschikt over het juiste apparaat, de juiste services en voortdurende ondersteuning om aan je printbehoeften te voldoen.

Waarom kiezen voor een Managed Print Service van Brother?

Geïnteresseerd in een Managed Print Service?

Managed Print Services (MPS) zijn diensten die door printproviders worden aangeboden voor het beheer van printapparatuur, waaronder printers, scanners, faxen en kopieerapparaten. Ze stellen organisaties in staat de kosten te verlagen en hun efficiëntie, productiviteit en informatiebeveiliging te verbeteren, doorgaans door het verbruik te monitoren, automatisch nieuwe verbruiksartikelen te leveren en te voldoen aan de printbehoeften van de organisatie.

We kunnen je helpen om al je printbehoeften te beheren via een eenvoudig te gebruiken webportaal dat inzicht en controle biedt met betrekking tot je verbruik, alsook een verbeterde productiviteit en een kostenbesparing gedurende de overeengekomen periode. Je betaalt alleen voor wat er daadwerkelijk wordt geprint en er is geen minimum aantal afdrukken vereist.

7 voordelen van MPS

Brother biedt Managed Print Services aan voor 3 jaar, 4 jaar of 5 jaar.

De vaste kosten omvatten de aankoop of het huurbedrag voor de hardware én de service gedurende de looptijd van de overeenkomst.

De variabele kosten worden bepaald door het aantal pagina's dat je daadwerkelijk afdrukt.

Een kliktarief ('Click rate') is de prijs die wordt betaald voor elke afgedrukte pagina. Er wordt een vaste prijs bepaald voor afdrukken in zwart-wit en ook een vaste prijs voor afdrukken in kleur.

Een van de belangrijkste voordelen van de Managed Print Service van Brother is dat je alleen betaalt voor wat je afdrukt. Er is geen minimum afdrukvolume van toepassing.

Brother MPS ondersteunt alle professionele printers en multifunctionele apparaten die netwerklaar zijn.

Bekijk ons assortiment business printers.

Onze erkende Managed Print Service partners kunnen je adviseren over de de basisvereisten voor pc's en netwerken.

Ja. De basisdiensten van een Brother Managed Print Service zijn volledig in overeenstemming met de GDPR. Dit omvat onze diensten voor apparaatmonitoring, herstellingen, facturering op basis van verbruik en het leveren van verbruiksartikelen.

Neen. De basisdiensten van een Brother Managed Print Service verwerken geen gegevens met betrekking tot je afdrukken. Dit omvat onze diensten voor apparaatmonitoring, herstellingen, facturering op basis van verbruik en het leveren van verbruiksartikelen.

Brother verzamelt de volgende gegevens:

 • contact- en adresgegevens van de klant
 • informatie over de service, de locatie en het gebruik van het apparaat
 • facturatiegegevens
 • alle andere informatie die nodig is voor de naleving of verbetering van je Brother Managed Print Service contract

Een kleurenpagina is een pagina waarvoor kleureninkt of -toner nodig is om te worden afgedrukt.

Een monopagina is een pagina waarvoor ALLEEN zwarte inkt of toner nodig is om te worden afgedrukt.

Recycling

Retourneer gratis en eenvoudig je tonercartridges om onze planeet te beschermen

Brother-klanten kunnen tonercartridges gratis naar ons terugsturen om het CO2-verbruik te verminderen en Cool Earth te steunen. Wij besparen meer dan 5.300 ton CO2 per jaar door tonercartridges te hergebruiken of te recycleren die naar ons worden teruggestuurd. Dat is hetzelfde als 1.150 auto's van de weg halen.

We doneren ook ieder jaar aan Cool Earth, een liefdadigheidsinstelling die de planeet beschermt. Met dit geld worden de regenwoudgemeenschappen in enkele van 's werelds meest bedreigde ecosystemen ondersteunt.

Leer meer over hoe onze toonaangevende tonerrecyclage de plaat beschermt

Lees onze blog voor meer informatie over Managed Print Services

Man sat at a desk on a laptop

Vier redenen om een MPS te integreren in de hybride werkomgeving

Nu hybride werken voor velen het nieuwe normaal is geworden, werpen we een blik op de uitdagingen van het beheer van afdrukken op meerdere locaties.

Waarom MPS vandaag een must is voor bedrijven
A group of males and females sat at a desk talking

Je gids voor afdrukbeheer op meerdere locaties

Nu bedrijven steeds meer onder druk komen te staan om te besparen en de productiviteit te verhogen, kan de implementatie van een Managed Print Service een oplossing bieden.

Hoe afdrukbeheer implementeren op meerdere locaties?
Male and female talking whilst using a Brother printer

Vijf voordelen van Managed Print Services die je niet kent

Voor veel ondernemingen kan het installeren, onderhouden en updaten van printers een complexe taak zijn en weinig mensen beschikken over de vereiste expertise.

Waarom slimme bedrijven kiezen voor MPS

Bekijk al onze software partners

Female wearing a red top sat at a desk working on a computer around stationary with a Brother printer on the desk

Ben je een kleinere onderneming op zoek naar een eenvoudige maar flexibele business printing service?

 

Ontdek PrintSmart Professional

Wil je graag meer weten over onze business printing services?