1. Home Brother
 2. Business
 3. Managed Print Service
mps-promo-3-year-on-site

Brother MPS Promo - 3 jaar gratis On Site service op locatie*

Sluit nu een Brother MPS overeenkomst en wij komen tot 3 jaar gratis op locatie voor herstellingen. Aanbod geldig tot en met 31 maart 2024.

* Enkel geldig voor Brother MPS overeenkomsten afgesloten en geïnstalleerd in de periode van 1 december 2023 tot en met 31 maart 2024 uitgerust met nieuwe en/of gebruikte toestellen aangekocht bij een erkende MPS-partner. Voor gebruikte toestellen is deze promotie enkel geldig na voorlegging machine informatie waarbij het toestel maximaal 5 jaar oud is en de levensduur van het toestel kleiner is dan 50% van de respectievelijke levensduur van het model.

Wat is een Managed Print Service (MPS)?

Een Managed Print Service is een complete printoplossing voor zakelijke klanten. Of je nu een klein bedrijf runt of een organisatie actief op meerdere locaties: onze Managed Print Services kunnen worden aangepast aan je afdruknoden.

Brother MPS maakt printen voor bedrijven eenvoudig.

Female stood at long table looking at documents, people chatting

Waarom kiezen voor Brother MPS?

 • Automatische levering van inkt en toner - Supplies worden geleverd vóór ze op zijn. Weer iets minder om aan te denken.
 • Lagere lopende kosten - Je krijgt originele supplies op de meest voordelige manier, alsook volledige kostentransparantie.
 • Een snelle reparatiedienst - We bieden ondersteuning op afstand binnen de vier kantooruren en herstellen je printer uiterlijk de volgende werkdag.
 • Herfabricage en recyclage van supplies - We geven gebruikte supplies een tweede leven zodat ze niet bij het afval belanden en kunnen worden hergebruikt.
 • Flexibele diensten die meegroeien met je bedrijf - Je hebt de mogelijkheid om je MPS plan aan te passen aan de evoluerende noden van je onderneming.
 • Een transparant Brother MPS portaal - Controleer eenvoudig je verbruik, vraag ondersteuning en beheer je MPS service* via het Brother MPS portaal.
 • Doorlopende ondersteuning voor je printer - We herstellen of vervangen je Brother printer zolang je Brother MPS klant bent.*

* Afhankelijk van het gekozen MPS programma.

Ontdek de voordelen van MPS voor jouw bedrijf

Kies het MPS aanbod op maat van je bedrijf

mps-professional-signpost

MPS Professional

MPS Professional is een zakelijke printservice voor KMO's die een eenvoudige oplossing nodig hebben voor hun printbehoeften, met de mogelijkheid om bepaalde functies te verbeteren.

 • Inkt of toners worden automatisch geleverd voordat ze op zijn
 • Flexibele opties voor support en onderhoud
 • Aanpasbare pakketten
 • Kies uit verschillende installatieopties, waaronder installatie op afstand, op locatie of op maat
 • Toegang tot het Brother MPS portaal met standaard functies
 • Volledige kostentransparantie via één geconsolideerde factuur voor al uw apparaten

Ontdek MPS Professional
mps-enterprise-signpost

MPS Enterprise

MPS Enterprise is onze meest flexibele printservice voor grote ondernemingen die een allesomvattende oplossing nodig hebben voor complex afdrukbeheer, ook op meerdere sites.

 • Aan de hand van een volledige, diepgaande printaudit vinden we de juiste oplossing voor je onderneming
 • Naadloze overgang van bestaande naar nieuwe apparaten
 • Voortdurende optimalisatie van je service
 • Betalingsplannen op maat
 • Toegang tot het Brother MPS portaal met aangepaste en geavanceerde functies
 • Een toegewijde accountmanager
 • Keuze tussen cloudgebaseerde of on-premise technologie
 • Breed scala aan print- en documentbeheeroplossingen

Ontdek MPS Enterprise

Geïnteresseerd in een Managed Print Service?

Recycling

Retourneer gratis en eenvoudig je toners en bescherm de planeet

Als Brother-klant kan je gebruikte tonercartridges gratis naar ons terugsturen om het CO2-verbruik te verminderen en Cool Earth te steunen. Wij besparen meer dan 5.300 ton CO2 per jaar door teruggestuurde tonercartridges te hergebruiken of te recycleren. Dat is hetzelfde als 1.150 auto's van de weg halen.

We doneren ook ieder jaar aan Cool Earth, een liefdadigheidsinstelling die de planeet beschermt. Met dit geld worden de regenwoudgemeenschappen in enkele van 's werelds meest bedreigde ecosystemen ondersteunt.

Hoe beschermt ons recyclageprogramma voor toners de planeet?

MPS survey

Wat onze klanten zeggen...

"89% van de Brother Managed Print Service klanten is het erover eens dat het automatisch vervangen van toners de efficiëntie van hun organisatie heeft verbeterd."

Bron: Brother MPS klantenonderzoek, April - Juli 2022

Managed Print Services (MPS) FAQ

Bedrijven stappen af van het bezit van dure IT-apparatuur die snel wordt afgeschreven. Ze geven de voorkeur aan verbruiksgebaseerde IT-as-a-Service om toegang te krijgen tot de nieuwste bedrijfstechnologie.

Een Managed Print Service (MPS) is een combinatie van printerhardware en diensten die door printproviders worden aangeboden om je printapparatuur te beheren. Het stelt organisaties in staat om kosten te besparen en hun efficiëntie, productiviteit en informatiebeveiliging te verbeteren. Meestal gebeurt dit door het verbruik te controleren, verbruiksartikelen te vervangen en te voldoen aan de printbehoeften en IT-doelstellingen van de organisatie.

Bij Brother leveren we diensten op basis van verbruik, wat betekent dat je organisatie betaalt voor de pagina's die je werkelijk nodig hebt. Er is dus geen voorafbetaling voor dure hardware, verbruiksartikelen en diensten die mogelijk niet worden gebruikt.

We kunnen je helpen om al je printbehoeften te beheren via een eenvoudig te gebruiken webportaal dat inzicht en controle biedt met betrekking tot je verbruik, alsook een verbeterde productiviteit en een kostenbesparing gedurende de overeengekomen periode. Je betaalt alleen voor wat er daadwerkelijk wordt geprint en er is geen minimum aantal afdrukken vereist.

7 voordelen van MPS

Een van de belangrijkste voordelen van de Managed Print Service van Brother is de optie om te kiezen voor een pay as you print-betaalplan. Dat houdt in dat je alleen betaalt voor de pagina's die je bedrijf gebruikt.

Low, Medium, High of aangepaste plannen geven bedrijven de mogelijkheid om een bepaald aantal pagina's per maand of per kwartaal te kiezen, zodat ze voorspelbare kosten hebben voor hun printbehoeften.

Brother MPS ondersteunt professionele printers en multifunctionele apparaten die netwerkklaar zijn.

Bekijk ons assortiment business printers.

Onze erkende Managed Print Service partners kunnen je adviseren over de basisvereisten voor de pc en het netwerk.

Brother maakt gebruik van een cloudverbinding om apparaten te beheren, waardoor de connectiviteit wordt verbeterd en er geen software op locatie nodig is.

Lees onze blog voor meer informatie over Managed Print Services

Man sat at a desk on a laptop

Vier redenen waarom MPS een must is voor hybride werken

Nu hybride werken voor velen het nieuwe normaal is geworden, werpen we een blik op de uitdagingen van het beheer van afdrukken op meerdere locaties.

Waarom MPS vandaag een must is voor bedrijven
A group of males and females sat at a desk talking

Je gids voor afdrukbeheer op meerdere locaties

Nu bedrijven steeds meer onder druk komen te staan om te besparen en de productiviteit te verhogen, kan de implementatie van een Managed Print Service een oplossing bieden.

Hoe MPS implementeren op meerdere locaties?
Male and female talking whilst using a Brother printer

Vijf voordelen van Managed Print Services die je niet kent

Voor veel ondernemingen kan het installeren, onderhouden en updaten van printers een complexe taak zijn en weinig mensen beschikken over de vereiste expertise.

Waarom slimme bedrijven kiezen voor MPS
Male stood in a working environment wearing a suite showing a female something on his laptop

Verdeler van Brother MPS worden?

Ben je een verdeler en geïnteresseerd in de verkoop van onze Managed Print Services of een van onze producten, neem dan contact met ons op om een wereld van nieuwe commerciële mogelijkheden te ontdekken.

Sluit je vandaag nog aan bij het resellernetwerk van Brother.

MPS reseller worden