Printen en scannen waar je maar wil

Plaats je Brother toestel op een geschikte locatie in je huis, kantoor of bedrijf en gebruik het draadloos netwerk om vanaf je tablet of smartphone te printen en te scannen. Brother ondersteunt tal van opties om je mobiele apparaat aan te sluiten op de printer.

Airprint

AirPrint

Met Apple AirPrint kan je gemakkelijk printen vanaf een Apple-apparaat dat AirPrint en een compatibele Brother-printer ondersteunt. De app maakt het gemakkelijk om e-mails, foto's, webpagina's en documenten te printen, want je hoeft geen software te downloaden, stuurprogramma's te installeren of kabels aan te sluiten.

Info en compatibele modellen

Google Cloud Print

Google Cloud Print

Google Cloud Printer werkt op je telefoon, tablet, pc en elk ander apparaat dat is verbonden met internet. Je kan vanuit je Google-account alles rechtstreeks afdrukken op je Brother printer, waardoner e-mails, pdf's, Excel-bestanden en foto's.

Info en compatibele modellen

Brother Print Service Plugin

Brother Print Service Plugin voor Android

De Brother Print Service Plugin is ontworpen voor mobiele Android-apparaten (versie 5 of hoger) en kan worden gedownload van Google Play. Met de plugin kan je met één druk op de "Print" knop zonder beperkingen vanaf een Android-toestel op een Brother printer afdrukken via een wifi netwerk. E-mails, foto's en documenten worden nu in een oogwenk afgedrukt.

Downloaden in de Google Play Store

Mopria

Mopria Print Service

Print rechtstreeks vanaf je mobiele Android-apparaat naar een Mopria-gecertificeerde Brother printer. Maak snel verbinding met je printer via zijn wifi-verbinding om e-mails en andere documenten te printen door eenvoudig op "Afdrukken" te drukken. Download en installeer de Mopria Print Service plugin en je bent klaar om vanaf je smartphone of tablet af te drukken.

Downloaden in de Google Play Store

Wifi Direct

WiFi Direct

Verbind je Brother printer rechtstreeks met een smartphone of tablet met Wi-Fi Direct ondersteuning zonder tussenkomst van een router of hotspot. Je kan direct printen van of scannen naar je mobiele apparaat. Met Wi-Fi Direct wordt het afdrukken van e-mails, foto’s, webpagina’s en documenten een fluitje van een cent. Je hoeft geen software te downloaden, geen stuurprogramma’s te installeren en geen kabels aan te sluiten.

NFC

NFC (Near Field Communication)

NFC is een nieuwe technologie die het mogelijk maakt transacties, uitwisseling van gegevens en een draadloze verbinding tot stand te brengen tussen twee apparaten binnen korte afstand van elkaar. Met behulp van NFC, kan je gemakkelijk een draadloze verbinding tot stand brengen door je NFC-geschikt mobiel apparaat (zoals smartphones en tablets) tegen een Brother NFC-geschikt apparaat te houden. Je kunt daarna direct afdrukken vanaf en scannen naar je mobiele apparaat.

Cortado

Cortado

Met Cortado kan je afdrukken naar een compatibele Brother printer die via wifi of Bluetooth is verbonden met je mobiele apparaat. Cortado Cloud Printing is beschikbaar voor Apple-, Android- en BlackBerry-apparaten. Je kan alle bestandssoorten afdrukken (zoals HTML e-mails of Excel, PDF en PowerPoint bestanden), zonder dat je de bijhorende applicatie hoeft te installeren op je mobiele apparaat.

Een vraag? Het Brother Solutions team helpt je graag verder.