1. Home Brother
 2. Thuis
 3. Organiseer je huis
Three boxes, folders, a filing drawer and two plants placed on shelves

Je huis organiseren hoeft niet ingewikkeld te zijn

We bieden een keuze aan gebruiksvriendelijke labeltoestellen voor zelfklevende papieren etiketten en gelamineerde labels om het organiseren van je dagelijkse leven thuis een stuk eenvoudiger te maken.

 • Uitgebreide selectie kleuren en breedtes - pas labels aan je huisstijl aan en gebruik kleurcodering voor dossiers en mappen
 • Vereenvoudig allerlei administratieve processen - identificeer eenvoudig de inhoud van dossiers, opslagdozen en rekken
 • Robuust en duurzaam - onze gelamineerde labels zijn bijzonder duurzaam, waardoor ze ook na lange tijd nog goed hechten
 • Draagbare apparaten - dankzij hun kleine formaat en hun connectiviteitsopties neem je ze makkelijk overal mee naartoe
 • Maak verbinding met je PC/smartphone - met labelbewerkingssoftware en vooraf ontworpen sjablonen voor alle labeltoepassingen bij je thuis
 • Garantie - inbegrepen bij alle labelproducten voor extra gemoedsrust

Verken onze labeloplossingen voor thuis

Organiseer je woning, kamer per kamer

Een opgeruimd huis is een gelukkig huis

Dagelijkse routine

Maak je leven makkelijker, dag na dag

Yellow t-shirt with a name label placed inside the collar

Terug naar school

Onze bestverkochte draagbare labelprinter met ingebouwde cutter is het perfecte hulpmiddel om je te organiseren en je voor te bereiden op het nieuwe schooljaar. Met de verschillende lettertypes, symbolen en het gebruiksvriendelijke ontwerp kun je gepersonaliseerde labels maken voor alle schoolbenodigdheden van je kinderen, zodat je alles gemakkelijk kunt herkennen en niet zo snel meer kwijtraakt. Je kunt labels maken voor:

 • Schooluniformen en turnkledij
 • Agenda's, mappen, potloden en rekenmachines
 • Brooddozen en drinkflessen

Met de Brother PT-H107 maak je ook eenvoudig leesbare schema's of grafieken. Print labels in verschillende kleuren om items te categoriseren of onderscheid te maken tussen lessen, opdrachten en taken. Met al deze handige functies ben je in 1-2-3 klaar voor het nieuwe schooljaar.

Bekijk de Brother PT-H107 labelprinter

Outdooractiviteiten en sportuitrusting

Klaar voor het buitenleven

Two labels with waterproof written on them, submerged in water on a black background

Geschikt voor eender welke situatie

Brother P-touch labelprinters en hun duurzame labels zijn ideaal om je voor te bereiden op de uitdagingen van het buitenleven. Of je nu kampeer- of sportuitrusting markeert, een wandelroute plant of survivalkits labelt, P-touch labels zijn bestand tegen alle extreme omstandigheden.

Kamperen, schoolreisjes en sportuitrusting: P-touch labels zijn perfect voor het identificeren van elke sportuitrusting en kampeerbenodigdheden zoals tenten en slaapzakken, zodat het opzetten en inpakken snel en gemakkelijk gaat.

Trektochten: Gebruik P-touch labels om EHBO-kits, voedselvoorraden en drinkflessen te markeren en zo verwarring te voorkomen. De labels zijn verkrijgbaar in opvallende kleuren die perfect zijn voor nood- en overlevingssituaties.

Met de draagbare P-touch labelmakers ka je onderweg labels afdrukken, zodat je op elk avontuur bent voorbereid. Dus wanneer je te maken krijgt met extreme temperaturen, vocht of ruwe omstandigheden, vertrouw dan op de duurzame labels van Brother P-touch.

Bekijk onze P-touch labelprinters Ontdek ons assortiment duurzame P-touch TZe labels

Inspiratie & ideeën voor thuis

Op onze blog vind je creatieve inspiratie voor thuis en de beste tips om het meeste uit je Brother printer, scanner of labelprinter te halen.

Ontdek de blog

Ontdek Brother voor thuis