1. Home Brother
  2. Over ons
  3. Milieu en Duurzaamheid
  4. Circulaire economie

Wat is een circulaire economie?

Een circulaire economie stapt af van het take-make-waste-model en kijkt naar manieren om de afvalberg te verkleinen, door verminderd gebruik van hulpbronnen, verlengde levensduur, hergebruik, remanufacturing en recycling.

We willen het makkelijk maken om de duurzame keuze te maken en daarom zijn we op een missie om duurzame producten met een lange levensduur te produceren, ons energieverbruik te verminderen, waar mogelijk te hergebruiken, te herstellen en te recyclen. Hier zijn enkele voorbeelden van wat we doen om de Circulaire Economie bij Brother te bereiken.

circular-economy-recycle-for-free

Gratis recyclage met Brother

Je kan je steentje bijdragen aan de circulaire economie door je gebruikte inkt- en tonercartridges bij ons in te leveren en wij zullen ze gratis recyclen. Met jouw hulp kunnen we onze impact op het milieu blijven minimaliseren. Recycleer vandaag nog.

Gratis recycleren

recycling-inkjet

Originele Brother supplies

Brother-printers zijn ontworpen om met onze originele verbruiksartikelen te werken om afval en hun impact op het milieu te verminderen. Door originele verbruiksartikelen te gebruiken, beperk je het energieverbruik tot een minimum en krijg je de beste kwaliteit uit je printer.

Originele supplies kopen

circular-economy-csr-info-tile

Brother en duurzaam ondernemen

Op mondiaal niveau heeft Brother zich geëngageerd voor het behalen van een aantal van de Sustainable Development Goals (SDG's) van de Verenigde Naties. Wij geloven dat het onze taak is om ons steentje bij te dragen aan het milieu en duurzaamheid.

Ontdek onze engagementen

circular-economy-product-and-compliance

Producten en certificaties

Brother voldoet aan alle wettelijke vereisten en garandeert dat alle producten duurzaam zijn en afdrukken maken van een hoge kwaliteit.

Leer meer over onze conformiteit

circular-economy-values-and-philosophy

Waarden en filosofie

Brother verbindt zich ertoe een verantwoordelijke, ethische en duurzame onderneming te zijn, wat in de praktijk wordt gebracht door ons beleid, onze gedragscodes en het Global Charter van de Brother Group.

Ontdek onze waarden en filosofie