1. Home Brother
  2. Business
  3. Gepersonaliseerde oplossingen
  4. Custom UI

Waarom je scherm personaliseren?

Door handmatig afzonderlijke pagina's te scannen, verlies je niet alleen veel tijd, maar ben je ook minder productief en heb je meer kans dat documenten verloren gaan. Met de Custom UI solution van Brother stem je de bediening van het touchscreen af op jouw noden:

  • Verwijder pictogrammen en functies die je niet gebruikt om sneller te vinden wat je echt nodig hebt.
  • Voeg een achtergrond en logo's toe conform de huisstijl van je bedrijf.
  • Maak profielen met voorgeprogrammeerde knoppen om naar specifieke bestemmingen op het netwerk of in de cloud te scannen.

Download de documentatie

De voordelen van de Custom UI oplossing

Integration

Uniforme interne processen

De implementatie van één enkel proces voor documentverwerking op meerdere apparaten in alle afdelingen van de organisatie vermindert het risico op fouten en maakt een strikte naleving van interne processen mogelijk.

Customisation

Productiever personeel

Dankzij "one touch" scanning op maat heeft je personeel geen extra training nodig voor scanprocedures. Werk efficiënter door eenvoudig toegankelijke snelkoppelingen aan te maken voor de meest gebruikte functies.

Compliance

Een versterkt merkimago

Door het logo, de achtergrond en de pictogrammen op het touchscreen aan te passen, kan je je Brother scanners en multifunctionals aanpassen aan de huisstijl van je onderneming of je merk.

Probeer onze gepersonaliseerde oplossingen 60 dagen gratis

Hoe het touchscreen kan worden aangepast

Personalised buttons

Gepersonaliseerde scanknoppen

Corporate branding

Logo's en achtergronden van je bedrijf

User profiles

Afbeeldingen voor gebruikersprofielen

FAQ - Vaak gestelde vragen

Met Custom UI kan je snel en eenvoudig gepersonaliseerde en bedrijfsspecifieke startschermen ontwerpen op een selectie van Brother toestellen die met een kleurentouchscreen zijn uitgerust. Zodra een op maat gemaakte oplossing is ontworpen, kan deze automatisch worden geïmplementeerd op de startschermen van meerdere Brother-machines in een netwerk.
Wens je meer gedetailleerde informatie over het gebruik van Custom UI binnen je bedrijf, dan neem je best contact op met Brother of met je Brother verdeler.

Ontdek hier welke printers, multifunctionals en scanners compatibel zijn met de software oplossingen van Brother.

Compatibele producten

Vul het contactformulier in en een van onze experten neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Activeer je oplossing op je Brother product met software die je gratis kunt downloaden: BRAdmin Professional 4.

Deze oplossing activeren

U kunt een achtergrondafbeelding en nieuwe startschermknoppen toevoegen om de workflows te vereenvoudigen en naadloos te integreren binnen je onderneming. Dien je aan specifieke regelgevingsvereisten te voldoen, dan kunnen deze ook worden verwijderd.

U kunt de kleuren van lettertypes aanpassen en de naam van knoppen op het startscherm veranderen. Het is ook mogelijk om verschillende instellingen te verbergen, zoals toegang tot snelkoppelingsfuncties en beheerdersinstellingen. Individuele startschermen kunnen worden verwijderd of toegevoegd.

Achtergrondafbeeldingen en startschermknoppen kunnen worden toegevoegd in .png, .jpg of .bmp. bestandsindelingen. Afbeeldingen krijgen automatisch het correcte formaat waardoor de installatie en configuratie bijzonder makkelijk is.

Besturingssysteem client - Windows 7®, Windows 8.1®, Windows® 10

Besturingssysteem server - Windows Server® 2008 R2, Windows Server® 2012, Windows Server® 2012 R2, Windows Server® 2016

Je gegevens
Je vraag
Toegestaan: PDF, Afbeelding (Jpeg, BMP, PNG, GIF, TIFF) en Word doc(x).

Om dit formulier te verzenden dien je akkoord te gaan met onze gebruiksvoorwaarden. Je gegevens worden verwerkt in overeenstemming met onze privacyverklaring.