1. Home Brother
  2. Business
  3. Gepersonaliseerde oplossingen
  4. Order Supplies
Order Supplies

Upgrade uw Brother printer met de Order Supplies oplossing

De Order Supplies oplossing laat u toe om in enkele klikken uw originele toebehoren te bestellen vanaf uw Brother product.

U hoeft enkel op het pictogram "Services" te drukken op het startscherm van uw printer en vervolgens de functie Order Supplies te selecteren.

Download de documentatie

De voordelen van de Order Supplies oplossing

Efficiency

Verhoog de efficiëntie

Bestel uw originele verbruiksartikelen rechtstreeks via het scherm van uw product wanneer ze bijna op zijn.

Space

Verlaag uw opslagkosten

Verminder de opslagkosten die gelinkt zijn aan uw verbruiksartikelen. Dankzij deze oplossing hoeft u uw verbruiksmaterialen niet meer op voorhand in voorraad te hebben.

Support

Centraliseer aanvragen voor verbruiksartikelen

Vereenvoudig het beheer van uw verzoeken door ze te automatiseren.

Probeer onze gepersonaliseerde oplossingen 60 dagen gratis

FAQ - Vaak gestelde vragen

De Order Supplies oplossing is een snelle, voordelige manier voor uw beheerder om originele Brother verbruiksartikelen te bestellen wanneer u deze nodig heeft. Bestellingen worden rechtstreeks gedaan vanuit het menu van uw product dat op het netwerk is aangesloten. Ze worden vervolgens per e-mail naar uw eerder gedefinieerde beheerder gestuurd.

Als u Brother producten heeft en het MPS aanbod (Management Print Services) niet aan uw behoeften voldoet, kan Order Supplies de perfecte oplossing zijn. Bedrijven kunnen hun aanvragen voor verbruiksartikelen centraliseren en ze gewoon vanaf hun Brother product bestellen.

Order Supplies kan via een licentiesleutel worden geactiveerd op de volgende modellen:

Zwart-wit laser: DCP-L5500DN, DCP-L6600DW, MFC-L5700DN, MFC-L5750DW, MFC-L6800DW, MFC-L6800DWT, MFC-L6900DW, MFC-L6900DWT.

Kleurenlaser: DCP-L8410CDW, MFC-L8690CDW, MFC-L8900CDW, HL-L9430CDN, HL-L9470CDN, MFC-L9570CDW, MFC-L9570CDWT, MFC-L9630CDN, MFC-L9670CDN.

Inkjet: MFC-J5945DW, MFC-J5955DW, MFC-J6945DW, MFC-J6947DW, MFC-J6955DW, MFC-J6957DW.

Vul het contactformulier in en een van onze experten neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Activeer uw oplossing op uw Brother product met software die u gratis kunt downloaden: BRAdmin Professional 4.

Deze oplossing activeren

Deze oplossing vereist geen extra hardware. Zodra het e-mailadres vooraf is gedefinieerd, kan het verzoek om verbruiksartikelen worden verzonden.

Ja. Verzoeken worden met SSL of TLS naar uw beheerder gemaild. U kunt een pincode instellen om misbruik van deze oplossing te voorkomen.

Op het startscherm van uw product staat het icoon “Services”. Als u op dit pictogram klikt, vindt u de knop "Order Supplies". U kunt het aantal te bestellen verbruiksartikelen invoeren op uw productscherm.

Uw gegevens
Uw vraag
Toegestaan: PDF, Afbeelding (Jpeg, BMP, PNG, GIF, TIFF) en Word doc(x).

Om dit formulier te verzenden dient u akkoord te gaan met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met onze privacyverklaring.