1. Home Brother
  2. Business
  3. Gepersonaliseerde oplossingen
  4. Order Supplies
Order Supplies

Upgrade je Brother printer met de Order Supplies oplossing

De Order Supplies oplossing laat je toe om in enkele klikken je originele toebehoren te bestellen vanaf je Brother product.

U hoeft enkel op het pictogram "Services" te drukken op het startscherm van je printer en vervolgens de functie Order Supplies te selecteren.

Download de documentatie

De voordelen van de Order Supplies oplossing

Efficiency

Verhoog de efficiëntie

Bestel originele verbruiksartikelen rechtstreeks via het scherm van je product wanneer ze bijna op zijn.

Space

Verlaag je opslagkosten

Verminder de opslagkosten die gelinkt zijn aan je verbruiksartikelen. Dankzij deze oplossing hoef je je verbruiksmaterialen niet meer op voorhand in voorraad te hebben.

Support

Centraliseer bestellingen van verbruiksartikelen

Vereenvoudig het beheer van je bestellingen door ze te automatiseren.

Probeer onze gepersonaliseerde oplossingen 60 dagen gratis

FAQ - Vaak gestelde vragen

De Order Supplies oplossing is een snelle, voordelige manier voor je beheerder om originele Brother verbruiksartikelen te bestellen wanneer je deze nodig heeft. Bestellingen worden rechtstreeks gedaan vanuit het menu van je product dat op het netwerk is aangesloten. Ze worden vervolgens per e-mail naar je eerder gedefinieerde beheerder gestuurd.

Als je Brother producten heeft en het MPS aanbod (Management Print Services) niet aan je behoeften voldoet, kan Order Supplies de perfecte oplossing zijn. Bedrijven kunnen hun aanvragen voor verbruiksartikelen centraliseren en ze gewoon vanaf hun Brother product bestellen.

Ontdek hier welke printers, multifunctionals en scanners compatibel zijn met de software oplossingen van Brother.

Compatibele producten

Vul het contactformulier in en een van onze experten neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Activeer je oplossing op je Brother product met software die je gratis kunt downloaden: BRAdmin Professional 4.

Deze oplossing activeren

Deze oplossing vereist geen extra hardware. Zodra het e-mailadres vooraf is gedefinieerd, kan het verzoek om verbruiksartikelen worden verzonden.

Ja. Verzoeken worden met SSL of TLS naar je beheerder gemaild. Je kan een pincode instellen om misbruik van deze oplossing te voorkomen.

Op het startscherm van je product staat het icoon “Services”. Als je op dit pictogram klikt, vind je de knop "Order Supplies". Je kan het aantal te bestellen verbruiksartikelen invoeren op het productscherm.

Je gegevens
Je vraag
Toegestaan: PDF, Afbeelding (Jpeg, BMP, PNG, GIF, TIFF) en Word doc(x).

Om dit formulier te verzenden dien je akkoord te gaan met onze gebruiksvoorwaarden. Je gegevens worden verwerkt in overeenstemming met onze privacyverklaring.