1. Home Brother
  2. Business
  3. Field services

Meer daadkracht voor mobiele medewerkers

Dankzij de mobile solutions van Brother kunnen medewerkers ter plaatse hun taken afwerken door in elk formaat professionele documenten te printen. Zo is er minder nood aan ondersteuning van het backoffice.

Brother heeft het meest geavanceerde gamma draagbare printers op de markt. Ze zijn zo compact en lichtgewicht dat je ze in de auto kan monteren of op het lichaam kan dragen.

Naast een breed scala aan connectiviteitsopties, waaronder USB, Bluetooth en WiFi, zijn er ook verschillende accessoires beschikbaar om de printer te integreren in je bestaande systemen.

Ontdek alle mogelijkheden in onze gratis brochure

De voordelen van een draagbare printer op het terrein

Mobiele medewerkers kunnen de werkdruk van hun backoffice aanzienlijk verminderen door zelf de nodige documenten ter plaatse te printen.

Door ter plaatse te printen, worden handgeschreven fouten vermeden die kunnen leiden tot verkeerde documenten.

Stroomlijn je workflow met een mobiele printoplossing, waardoor je meer tijd hebt voor je werk ter plaatse.

Wanneer je klanten meteen de nodige documenten in handen krijgen, verhoogt dat de klanttevredenheid.

Gedrukte documenten zijn niet alleen uitstekend leesbaar, maar zien er ook professioneler uit. Ideaal voor het imago van je onderneming.

Er zijn optionele Brother accessoires en draagtassen beschikbaar om de printer on body te gebruiken of in een voertuig te integreren.

Ink vs Thermal

Eenvoudig printen zonder inkt

Alle mobile print solutions van Brother gebruiken direct thermische afdruktechnologie, ook op A4-formaat. Dit biedt een aantal voordelen ten opzichte van traditionele afdrukmethoden. De printer heeft geen inkt of toner nodig en heeft minder bewegende onderdelen. Hierdoor zijn mobiele printers bijzonder betrouwbaar en leveren ze professionele afdrukresultaten.

  • Geen inkt of toner nodig
  • Minder bewegende onderdelen
  • Geschikt voor gebruik in lastige omstandigheden

Nog meer voordelen van thermisch printen

Accessories

Neem je printer overal mee naartoe

Brother heeft een reeks accessoires ontworpen voor een optimale workflow in alle mogelijke omstandigheden.

On-site oplossingen

De RJ serie bevat een meegeleverde riemclip en een schouderriem is als optie verkrijgbaar. De PJ serie biedt een aantal mogelijkheden om je printer te beschermen, zoals een draagbare case, een rubberen case, een printerhoes of oplossingen van derden die kunnen worden aangepast aan je behoeften.

Ingebouwde oplossingen voor voertuigen

De RJ en PJ serie kunnen worden ingebouwd in voertuigen met vaste montagekits. De PJ serie heeft ook een draagbare case die in het voertuig kan worden gebruikt.

Paper

Personaliseer je output

De kwaliteit van het papier is erg belangrijk in de verzekeringssector, omdat een document duidelijk leesbaar moet zijn voor de vereiste geldigheidsperiode. Daarom bieden Brother en zijn partners een breed scala aan opties om je documenten te personaliseren.

Brother heeft zowel thermische rollen als losse vellen in zijn gamma. Afdrukmaterialen van derden bieden duurzaam papier in de vorm van een geperforeerde rol of vouwpapier, beide met voorgedrukte logo's en formulieren.

Wens je meer informatie over verkooppunten, neem dan contact met ons op.

Software

Maximale ondersteuning

Brother biedt ondersteuning voor Airprint (geselecteerde modellen) waarmee je gemakkelijker draadloos vanaf je iOS-apparaten kunt afdrukken.

Als je een eigen oplossing voor Android, iOS of Windows nodig heeft, biedt Brother gratis Software Development Kits zodat je gemakkelijk afdrukondersteuning kan toevoegen aan je bestaande apps.

Wil je meer informatie of een afspraak regelen?