1. Home Brother
 2. Toebehoren
 3. Originele Brother inkt en toner

5 redenen om voor originele Brother cartridges te kiezen

Het kan verleidelijk zijn om goedkope huismerk of compatibele cartridges te kopen. Toch zijn er meerdere redenen waarom originele verbruiksartikelen van Brother de beste koop zijn:

 • Ze bieden elke keer een perfecte afdrukkwaliteit
 • Ze werken probleemloos met uw Brother printer
 • Ze beschermen de fabrieksgarantie van uw printer
 • Ze zijn beter voor het milieu, want recycleerbaar
 • Ze voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen

Colour

Superieure kleuren 

De inkt- en tonercartridges van Brother geven uw zakelijke documenten een professionele uitstraling. Onze hoogwaardige tonercartridges bevatten perfect afgeronde tonerdeeltjes en produceren een superieure kleurkwaliteit. De combinatie van pigment en kleurstofinkt die wordt gebruikt in inktpatronen van Brother garandeert duurzamere en levendigere kleuren.

Engineered

Ontworpen voor uw printer

Brother tonercartridges en inktpatronen worden gemaakt door dezelfde deskundige technici die onze bekroonde printers ontwerpen. Elke cartridge is vakkundig vervaardigd voor een harmonieus gebruik met specifieke printers. Dit garandeert:

 • minimale downtime
 • optimale paginaopbrengsten van uw cartridges
 • een langere levensduur van uw hardware

Facilities

Hoogtechnologische faciliteiten

Alle originele inktpatronen en tonercartridges van Brother worden vervaardigd in toonaangevende technologische faciliteiten waar kwaliteitsverzekering centraal staat.

Onze cartridges ondergaan een streng kwaliteitscontroleproces, met regelmatige inspecties en tests. We produceren hoogwaardige consumables die voldoen aan de hoogste industriële en ethische normen, zodat u veilig kunt afdrukken.

Cool Earth

EcoPro abonnement voor inkt en toner

Voeg een EcoPro inkt en toner abonnement toe aan een compatibele Brother printer om zorgeloos te printen en cartridges automatisch te bestellen.

Start de GRATIS proefperiode

Impact

Lagere impact op het milieu

Uw Brother printer werkt optimaal met genuine supplies. Wanneer u dus originele Brother inktcartridges en tonercartridges gebruikt, kan u uw impact op het milieu drastisch verlagen dankzij de nieuwste technologieën.

 • Lager energieverbruik
 • Minder afval
 • Gratis en makkelijk cartridges recyclen

Peace of mind

Bescherm uw investering

Originele Brother inkt- en tonercartridges zijn een essentieel onderdeel van een volledig afdruksysteem. Waarom zou u kiezen voor minderwaardige en schadelijke compatibles wanneer u heeft geïnvesteerd in een goede printer of printinfrastructuur? Kies voor Brother originals en bescherm uw initiële investering.

Performance

Getest volgens strenge normen

Originele Brother inktcartridges en tonercartridges ondergaan een strenge kwaliteitscontrole en ontwikkeling om ervoor te zorgen dat ze altijd afdrukken van de beste kwaliteit produceren en dat elke cartridge een consistent rendement oplevert. Ze worden getest volgens de ISO 11798* normen, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw documenten niet vervagen nadat ze zijn blootgesteld aan water, licht, gebruik of na verloop van tijd.

* ISO 11798 heeft betrekking op de duurzaamheid en de mate waarin inkt en toner op afgedrukte of gekopieerde documenten blijven zitten.

Recycling

Gratis cartridges recycleren

Wanneer uw toners het einde van hun levensduur bereiken, recycleert Brother ze gratis in onze ultramoderne recyclingcentra. Het is deze toewijding aan het milieu die Brother hardware helpt te voldoen aan de strikte 'Blue Angel' milieunorm.

Lees meer over de recyclageprogramma's van Brother en stuur gratis uw cartridges terug.

Ontdek de waarheid over compatibele en namaakcartridges