1. Home Brother
  2. Over ons
  3. Milieu en Duurzaamheid
  4. Duurzaam ondernemen

Ons engagement ten aanzien van de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de VN

Wat zijn Sustainable Development Goals (SDGs)?

In 2015 hebben alle 193 lidstaten van de Verenigde Naties 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen aangenomen die tot doel hebben de wereld "welvarender, inclusiever, duurzamer en veerkrachtiger" te maken. Deze doelen richten zich op een aantal verschillende gebieden, van armoede tot circulaire economie.

Brother concentreert zich op 9 van deze doelstellingen die het meest relevant zijn voor ons bedrijf en zorgt ervoor dat we bijdragen tot een duurzamere samenleving.

Bekijk onze video en ontdek hoe Brother deze SDG's zal bereiken.

Wil je een Brother product recycleren?

brother-and-circular-economy

Brother en de circulaire economie

Door Brother producten te gebruiken, help je ons om de planeet te beschermen. Bij Brother werken we namelijk aan een circulaire economie, waarbij we onze producten onderhouden, herstellen en uiteindelijk recycleren, in plaats van ze gewoon te vervangen. Via de circulaire economie wil Brother duurzamere producten met een lange levensduur maken, die je helpen bij je duurzaamheidsdoelstellingen. Van het recycleren van toner tot het herstellen van machines, we werken er hard aan om onze impact op het milieu te verminderen.

Leer meer over de circulaire economie

csr-environmental-blogs

Milieublog

Blijf op de hoogte van al onze informatie en activiteiten rond het milieu op onze blogpagina.

Lees onze blog

csr-global-responisibility

Globale verantwoordelijkheid

Niet alleen binnen Europa, maar ook wereldwijd streven we ernaar dat Brother duurzaam is, inclusief onze toeleveringsketen. Als onderdeel hiervan heeft Brother zich verbonden tot het Global Compact van de VN en werd onze onderneming onafhankelijk beoordeeld door EcoVadis.

Ontdek ons beleid