1. Home Brother
  2. Business
  3. Managed Print Service
  4. MPS Professional

Wat is MPS Professional?

MPS Professional is een flexibele Managed Print Service die kan worden afgestemd op de printnoden van bedrijven. Brother levert automatisch en tijdig nieuwe originele inkt of toner en herstelt snel je printer als je problemen ondervindt. Bovendien kan je plan worden uitgebreid om meer flexibiliteit te krijgen over betalingen, onderhoud en ondersteuning.

Voor bedrijven die meer flexibiliteit nodig hebben, houdt Brother MPS Professional de zaken eenvoudig.

Hoe werkt MPS Professional?

Green calendar icon

Kies je plan

Kies een plan op basis van een bepaald afdrukvolume of betaal enkel voor de pagina's die je werkelijk print.

Green calendar icon

Selecteer je installatie

Brother komt indien gewenst ter plaatste voor de installatie van de printer(s) of  voert deze uit op afstand.

Green calendar icon

Personaliseer je plan

Pas je MPS plan aan met flexibele mogelijkheden voor de betaling, het onderhoud en de ondersteuning.

Green calendar icon

Beheer via het portaal

Monitor het printverbruik via het Brother MPS portaal en houd de printkosten in je onderneming onder controle.

Waarom Brother MPS Professional kiezen voor je onderneming?

De voordelen van een Managed Print Service in meer detail

MPS Professional FAQ

Stel je eigen voorspelbare kwartaalbetalingsplan samen met een flexibel pakket of betaal alleen voor de pagina's die je onderneming afdrukt met pay as you print.

Veel bedrijven hebben geen idee van hun huidige printkosten of het aantal pagina's dat ze printen. Kies in dat geval voor een pay as you print-plan om besparingen te realiseren, het serviceniveau te verhogen en ervoor te zorgen dat je alleen betaalt voor de pagina's die je bedrijf afdrukt.

Elke A4-pagina die je bedrijf afdrukt telt als één pagina, dubbelzijdige afdrukken tellen als twee pagina's. A3-afdrukken tellen als twee pagina's. Je paginapakket bestaat voor 50% uit zwart-witpagina's en voor 50% uit kleurenpagina's.

In het Brother MPS portaal kan je zien hoeveel je pagina's heeft afgedrukt, hoeveel pagina's kunnen worden overgedragen naar de volgende maand en hoeveel extra pagina's je hebt gekocht.

Om supplies automatisch te kunnen leveren, moet je printer verbonden zijn met de Brother MPS Cloud. Dankzij deze verbinding kan Brother het aantal afgedrukte pagina's en het inkt- en tonerniveau bijhouden. MPS Cloud stuurt de versleutelde informatie via uw internetverbinding.

Brother biedt diverse recyclagediensten aan om bedrijven te helpen hun duurzaamheidsdoelstellingen te halen.

Als onderdeel van je MPS service kan je iedere inkt- of tonercartridge terugsturen. Wij zorgen ervoor dat gebruikte supplies professioneel worden geherfabriceerd of gerecycleerd, zodat ze niet op de vuilnisbelt belanden.

Via het Brother MPS portaal kan je op ieder moment contact met ons opnemen voor ondersteuning.

Voor bedrijven die bepaalde functies willen uitbreiden, zijn er verschillende installatie- en onderhoudsopties beschikbaar. Zo kan de installatie ter plaatse of op afstand worden uitgevoerd, of kan ondersteuning tijdens het weekend of op feestdagen worden toegevoegd aan het onderhoudspakket. Neem contact op met Brother of je voorkeursleverancier voor meer informatie.

Nee. De kerndiensten van de Brother Managed Print Service - apparaatmonitoring, reparatieservice, facturering op basis van verbruik en het vervangen van verbruiksartikelen - verwerken geen geprinte gegevens.

mps-enterprise-signpost

Nood aan nog meer flexibiliteit? Ontdek MPS Enterprise

Voor bedrijven die een allesomvattende oplossing nodig hebben voor hun complexe printbehoeften.

Ontdek MPS Enterprise