Artikel toegevoegd
  1. Home Brother
  2. Business solutions
  3. Managed Print Services
  4. Voordelen
  5. Altijd blijven printen

Uw onderneming kan aanzienlijk besparen op de afdrukkosten

Supplies

Kom nooit zonder inkt of toner te zitten en blijf altijd printen

Mocht u uitrekenen hoeveel tijd verloren gaat aan het bestellen van inktpatronen en toners, dan zou u nog opkijken. Hoe meer u print, hoe lastiger die taak wordt. Bovendien moet u ook nog plaats vrijmaken om al uw reservecartridges te stockeren. En stel dat u vergeet om tijdig nieuwe verbruiksartikelen te bestellen, dan loopt u het risico om enkele dagen te moeten wachten.

Dankzij onze Managed Print Services worden originele Brother inktpatronen en toners automatisch besteld en geleverd. De printer stuurt ons tijdig een melding wanneer een inktpatroon of toner moet worden vervangen. Wij bestellen de nodige verbruiksartikelen en leveren ze precies wanneer u ze nodig heeft. Zo hoeft u geen onnodige voorraad aan te leggen.

U blijft dus op ieder moment afdrukken en hoeft daarvoor zelfs de telefoon niet meer op te nemen. Uw printer is onze zorg.

Original supplies

Originele inkt en toner aan de beste prijs

Spendeer geen kostbare tijd aan het online zoeken van de goedkoopste en geschikte cartridges voor uw printer. Wij zorgen ervoor dat u originele Brother supplies krijgt aan de beste prijs-kwaliteit.

Important documents

Belangrijke documenten, steeds op tijd geprint

Vermijd vervelende situaties waarbij u presentaties of business meetings niet professioneel kan voorbereiden omdat u geen inkt of toner meer heeft om uw belangrijke documenten te printen.