• 0

  Nog € 40 te gaan voor gratis levering

  Mijn winkelmandje
 • Vraag hier uw gratis offerte op maat en ontdek hoeveel u kunt besparen op uw afdrukkosten.

  1. Home
  2. Professionele oplossingen
  3. Afdrukbeheer
  4. Managed Print Services

  Ontdek het verschil

  Met onze Managed Print Services (MPS) bieden wij u een eenvoudige en efficiënte manier om uw zakelijke afdruktaken te regelen.

  • U heeft geen omkijken meer naar uw printers en bevoorrading van verbruiksartikelen, waardoor u zich volledig kunt focussen op uw eigen werkzaamheden.
  • Niet alleen houdt u met MPS uw afdrukkosten zeer laag, u heeft ook een een volledig overzicht over uw uitgaven.
  • Mocht er wat mis gaan, dan kunt u rekenen op onze uitstekende ondersteuning ter plaatse.

  Hoe kan MPS u helpen?

  Voor veel bedrijven is het installeren en beheren van een printerpark een dure en lastige taak. Met ons Managed Print Services (MPS) programma biedt Brother u een aantal concrete voordelen om deze klus makkelijker en goedkoper te maken.

  Ontdek de 7 voordelen van MPS

  Flexibele betaalformules

  Brother biedt u diverse mogelijkheden om uw afdrukproces te financieren. Zo kunt u de toestellen aankopen of huren en kiezen tussen facturatie op basis van een minimum afdrukvolume of een pay-as-you-go verbruik.

  Kies een formule op maat

  Overstappen op MPS

  In 4 uiterst eenvoudige stappen schakelt u over op Brother MPS om uw afdrukproces te optimaliseren. Een van onze Managed Print Service partners zal u gedurende de hele weg bijstaan.

  Schakel over in 4 stappen

  FAQ - Vaak gestelde vragen

  Brother MPS biedt contracten aan met een looptijd van 3, 4 of 5 jaar.
  De vaste kosten zijn de huur- en servicekosten over de looptijd van het contract. De variabele kosten zijn afhankelijk van de hoeveelheid afdrukken die u maakt: u betaalt alleen voor wat er is afgedrukt. De vaste kosten zullen per kwartaal worden gefactureerd (bijvoorbeeld: 3 jaar = 12 kwartaalbetalingen). Variabele kosten zullen ieder half jaar worden gefactureerd.
  Een clicktarief is de kost voor iedere pagina die wordt afgedrukt. Er is een vaste prijs voor zwart-wit pagina's en een vaste prijs voor kleurenpagina’s.
  Een van de belangrijkste voordelen van Brother MPS is dat u alleen betaalt voor wat u daadwerkelijk afdrukt. Er is geen minimum aantal pagina’s vereist.
  Voor Brother MPS zijn diverse kleuren- en zwart-witlaserprinters en all-in-ones met netwerkmogelijkheden beschikbaar.
  Er zijn enkele PC- en netwerkvereisten. Onze erkende MPS-partners kunnen u hierbij adviseren.

  Ondernemingen hebben vaak geen idee over hun afdrukkosten, die veel hoger zijn dan nodig. Met Brother MPS kunnen ze tot 30% besparen.

  Frank Van de Velde - Solutions Manager Brother Belgium
  Brother MPS Managed Print Services