• 0

  Nog € 40 te gaan voor gratis levering

  Naar winkelwagentje
  1. Home
  2. Printoplossingen
  3. Afdrukbeheer
  4. Managed Print Services
  Managed Print Services (MPS)

  Managed Print Services (MPS)

  Bespaar op uw afdrukkosten

  Met Managed Print Services wordt alles voor u geregeld: van levering en installatie van de hardware tot het beheer en leveren van verbruiksartikelen en onderhoud. Zo kunt u zich concentreren op wat belangrijk is en efficiënter werken. 

  Vraag hier uw gratis offerte op maat en ontdek hoeveel u kunt besparen op uw afdrukkosten.

  Ontdek het verschil

  Met onze Managed Print Services (MPS) bieden wij u een eenvoudige en efficiënte manier om uw zakelijke afdruktaken te regelen.

  • U heeft geen omkijken meer naar uw printers en bevoorrading van verbruiksartikelen, waardoor u zich volledig kunt focussen op uw eigen werkzaamheden.
  • Niet alleen houdt u met MPS uw afdrukkosten zeer laag, u heeft ook een een volledig overzicht over uw uitgaven.
  • Mocht er wat mis gaan, dan kunt u rekenen op onze uitstekende ondersteuning ter plaatse.

  Hoe kan MPS u helpen?

  Voor veel bedrijven is het installeren en beheren van een printerpark een dure en lastige taak. Met ons Managed Print Services (MPS) programma biedt Brother u een aantal concrete voordelen om deze klus makkelijker en goedkoper te maken.

  Ontdek de 7 voordelen van MPS

  Flexibele betaalformules

  Brother biedt u diverse mogelijkheden om uw afdrukproces te financieren. Zo kunt u de toestellen aankopen of huren en kiezen tussen facturatie op basis van een minimum afdrukvolume of een pay-as-you-go verbruik.

  Kies een formule op maat

  Overstappen op MPS

  In 4 uiterst eenvoudige stappen schakelt u over op Brother MPS om uw afdrukproces te optimaliseren. Een van onze Managed Print Service partners zal u gedurende de hele weg bijstaan.

  Schakel over in 4 stappen

  FAQ - Vaak gestelde vragen

  Brother MPS biedt contracten aan met een looptijd van 3, 4 of 5 jaar.
  De vaste kosten zijn de huur- en servicekosten over de looptijd van het contract. De variabele kosten zijn afhankelijk van de hoeveelheid afdrukken die u maakt: u betaalt alleen voor wat er is afgedrukt. De vaste kosten zullen per kwartaal worden gefactureerd (bijvoorbeeld: 3 jaar = 12 kwartaalbetalingen). Variabele kosten zullen ieder half jaar worden gefactureerd.
  Een clicktarief is de kost voor iedere pagina die wordt afgedrukt. Er is een vaste prijs voor zwart-wit pagina's en een vaste prijs voor kleurenpagina’s.
  Een van de belangrijkste voordelen van Brother MPS is dat u alleen betaalt voor wat u daadwerkelijk afdrukt. Er is geen minimum aantal pagina’s vereist.
  Voor Brother MPS zijn diverse kleuren- en zwart-witlaserprinters en all-in-ones met netwerkmogelijkheden beschikbaar.
  Er zijn enkele PC- en netwerkvereisten. Onze erkende MPS-partners kunnen u hierbij adviseren.

  Ondernemingen hebben vaak geen idee over hun afdrukkosten, die veel hoger zijn dan nodig. Met Brother MPS kunnen ze tot 30% besparen.

  Frank Van de Velde - Solutions Manager Brother Belgium
  Brother MPS Managed Print Services