Artikel toegevoegd
 1. Home Brother
 2. Over ons
 3. Nieuws
 4. 2018
 5. Glasheldere kleurenlabels met eerste inktvrije labelprinter VC-500W ZINK™

Glasheldere kleurenlabels met eerste inktvrije labelprinter VC-500W ZINK™

Klanten printen vanaf nu schitterende labels met de gloednieuwe thermische kleurenlabelprinter VC-500W ZINK™ voor professioneel en thuisgebruik.

Opvallende kleurenlabels met ZINK Zero Ink™-technologie

Deze innovatieve nieuwe Brother-printer werd op vraag van de consument ontwikkeld en levert labels in alle gewenste kleuren dankzij de technologie ZINK Zero Ink™.

Glasheldere en betaalbare labels afdrukken wordt bereikt door het populaire ZINK™-papier. Kleurkristallen worden bij verhitting geactiveerd waardoor hoogwaardige kleurenlabels zonder gebruik van inkt worden afgedrukt. Deze labelprinter drukt af op doorlopende labelrollen en de labels kunnen tot 40 cm lang op maat ontworpen, afgedrukt en afgesneden worden.

De VC-500W Zink™ biedt zich aan met een voordelige verkoopprijs van € 199,00 (incl. btw) en is bijzonder gebruiksvriendelijk in vergelijking met andere full-colour labelprinters op de markt.

Ontelbare toepassingen voor kleurenlabels

Afdrukken in kleur is ideaal voor toepassingen in kantoren, horeca, bezoekers- en evenementenbeheer, voedselproductie, faciliteitenbeheer en onderwijs, maar evenals voor thuisgebruik en in uw hobby. De kleurenlabels kunnen dienen om archiveringssystemen efficiënt te organiseren, voor opvallende gezondheids- en veiligheidswaarschuwingen, om klanten naar verkooppunten te lokken en om belangrijke informatie te benadrukken.

Professionele labels worden ontworpen met behulp van een pc en Brothers P-touch Editor-software via Wi-Fi of USB-aansluiting. Thuisgebruikers kunnen labels maken op hun mobiel toestel (smartphone of tablet) met behulp van de gratis Color Label Editor-app van Brother. U verbindt de VC-500W Zink™ met Wi-Fi.

Snel en creatief labelen in kleur

Gebruikers ontwerpen eenvoudig aangepaste labels door de grootte en het lettertype van de tekst te selecteren, de tekst te roteren, een foto vanaf een file van de camera toe te voegen, een kader, de kleur van de tekst en achtergrond te wijzigen of de stempelfunctie te gebruiken om de tekst te herhalen.

De functies van de VC-500W Zink™ verbeteren de gebruikerservaring; de labels worden netjes gesneden door een simpele vingerdruk over het touchpad. De labelrolcassette informeert de gebruiker via de app over de lengte van de rol die in de cassette beschikbaar is en beperkt eventuele uitvaltijd om de cassette te vervangen. In tegenstelling tot sommige concurrerende producten die meerdere doorgangen hebben, is de VC-500W Zink™-printer snel, aangezien hij in één keer afdrukt.

Een keuze uit vijf rolbreedten - 9, 12, 19, 25 en 50 mm - biedt flexibiliteit en met een rollengte van 5 meter maakt u heel veel labels.

Jo De Jaeger, Sales Developer Mobile Solutions & Labelling bij Brother International Belgium, verklaart: “De nieuwe VC-500W Zink™ van Brother maakt gebruik van de ZINK Zero Ink™-technologie. Deze labelprinter werd ontwikkeld op basis van de eisen van de klanten die budgetvriendelijke full-colour-labelafdrukken wilden.

"De functie om tekst, foto's, logo's en kaders op te nemen met een volledig spectrum aan kleuren op verschillende rolbreedtes biedt klanten zoveel mogelijkheden. Het toestel print professionele afbeeldingen die kunnen worden gebruikt voor bezoekersbadges, onthaal, evenementen, archiveringssystemen en nog veel meer, en verhoogt de productiviteit van de gebruiker."

Bij aankoop van een VC-500W Zink™-printer ontvangt u ook u een rol ZINK-papier™, printkopreinigingsrol, AC-adapter en USB-kabel.

 

Specificaties VC-500W ZINK™ (€ 199,00, incl. btw.)

 • Full-colour labelrollen CZ
 • Rolbreedte: 9, 12, 19, 25, 50mm
 • Afdruksnelheid: 8mm/sec
 • Printtechnologie: direct thermisch met speciale labels
 • Afdrukkleuren: Full colour
 • Printresolutie: 313 dpi
 • Snijmechanisme: volledig en half
 • Aansluiting: USB (voor PC), Wi-Fi (voor PC en afdrukken vanaf iOS/Android-app)
 • AC-adapter

  

De ZINK-technologie en ZINK-handelsmerken zijn eigendom van ZINK Holdings LLC. Gebruikt onder licentie.

Over ZINK Holdings LLC

ZINK Holdings LLC, een niet-beursgenoteerd bedrijf, is opgericht om miljoenen klanten te laten genieten van de magie van ZINK Zero Ink™ -producten. Het hoofdkantoor van ZINK is gevestigd in Edison, New Jersey, de Research and Development-labs in Billerica, Massachusetts en de ultramoderne productiefaciliteit bevindt zich in Whitsed, Noord-Carolina. Voor meer informatie over ZINK™-producten, surft u naar www.ZINK.com