1. Home Brother
  2. Business
  3. Workplace by Brother

De werkplek optimaliseren | "Workplace by Brother"

Brother ontwikkelt afdrukoplossingen op maat van je onderneming, hoe je werkomgeving er ook uitziet.

Je hebt een ruime keuze aan hardware en services die aan je behoeften voldoen en die elke werkomgeving veilig en efficiënt ondersteunen. Onze printoplossingen zijn schaalbaar, maken gebruik van innovatieve, door technologie aangedreven apparaten en worden ondersteund door onze toegewijde klantensupport.

Contacteer een Brother expert

Transformeer je bedrijf

Zorg ervoor dat je teams eender waar veilig kunnen werken, met apparaten die duurzaam en kostenefficiënt zijn. Ook in de meest veeleisende werkomgevingen.

White padlock on a blue shield

Beveiliging

Two piles of blue coins

Kostenbeheersing

Three arrows in blue forming the recycling symbol

Duurzaamheid

Printer on cabinet with bubble and hacker icon in air

Beveiliging

Beveiliging van bedrijfsgegevens

Binnen de moderne werkomgeving zijn bijna alle technologische apparaten met elkaar verbonden en dit brengt diverse risico's met zich mee. Onze print- en scanapparaten, services en oplossingen bieden beveiliging op netwerk-, apparaat- en documentniveau, zodat vertrouwelijke informatie niet kan worden onderschept en mogelijke indringers worden geblokkeerd. Wij bieden print- en scanbeveiliging op drie niveaus:

  • Netwerkbeveiliging
  • Apparaatbeveiliging
  • Documentbeveiliging

Contacteer een expert Oplossingen voor printbeveiliging

Two men and three women sat around a table, laptop, plants, documents

Kostenefficiëntie

Meer productiviteit en grip op de kosten

Operationele structuren worden binnen bedrijven steeds complexer. Onze specialisten kunnen je helpen om de gehele printinfrastructuur te optimaliseren, zodat je eenvoudig inzicht, zekerheid en controle hebt over de kosten.

Wij bieden hiervoor diverse oplossingen waaronder:

  • Managed Print Services (MPS) - wij zorgen ervoor dat je geen omkijken meer hebt naar je printers, via automatische bestelling en levering van inkt of toner en rapportage van het printgedrag. Hierdoor profiteer je van lagere bedrijfskosten en ben je tevens minder tijd kwijt aan het managen van de printers. MPS geeft je tevens volledige controle over je printerpark. Hiermee creëer je een printinfrastructuur die gestroomlijnd en op ieder moment eenvoudig op- of afgeschaald kan worden.
  • Optimaliseren van het printerpark - om de efficiëntie en bruikbaarheid te maximaliseren is het belangrijk dat de juiste printers op de juiste plek staan. Onze aanpak op maat zorgt ervoor dat je medewerkers kunnen beschikken over optimale print- en scanoplossing die precies zijn afgestemd op je eigen behoeften. Hiermee voorkom je dat er wordt geïnvesteerd in apparatuur of functionaliteiten die je organisatie niet nodig heeft.

Contacteer een expert Oplossingen voor kostenefficiëntie

Three toner cartidges in mid-air in a recycling symbol with a background of trees

Duurzaamheid

Hergebruik van materialen, zonder restafval

Overal ter wereld wordt er van bedrijven gevraagd om duurzaam te werken. Wij bieden printapparatuur die deel kan uitmaken van de oplossing. Het minimaliseren van de impact op het milieu is een fundamenteel onderdeel van wat we doen. Van het ontwikkelen van efficiënte en duurzame producten, tot het verantwoord recycleren en hergebruiken van 100% van onze tonercartridges zonder dat er restafval overblijft. Samen met onze partners en klanten zijn wij op weg naar een duurzamere en klimaatneutrale toekomst.

Onze oplossingen voor duurzaamheid omvatten:

  • Duurzame printtechnologie
  • Onderhoud en reparaties
  • Gratis recyclageprogramma voor cartridges

Contacteer een expert Onze duurzaamheidsinitiatieven

Lees onze blogs

Lees meer over hoe bedrijven de productiviteit en de beveiliging kunnen verbeteren en duurzaam kunnen werken.

Wig, will, paper on table

Hoe gaat de juridische sector om met veilig documentbeheer?

We overlopen de uitdagingen waarmee advocatenkantoren werden geconfronteerd en de oplossingen die ze hebben geïmplementeerd om efficiënter en productiever te werken.

Lees de blog
Office with desk lamp, desk, laptop, plan, stationary

IT-aankopen stroomlijnen in een wereld van afstandswerken

Wij onderzoeken wie verantwoordelijk is voor het inkopen, beheren en onderhouden van apparatuur die medewerkers nodig hebben om hun werk effectief en productief te kunnen doen.

Lees de blog
Blue and white umbrellas, back of people walking

Onze engagementen op het gebied van MVO en en liefdadigheid

Van het redden van het regenwoud tot het inzamelen van geld voor kankeronderzoek - onze partnerschappen maken een verschil in het leven van duizenden mensen.

Lees de blog