1. Home Brother
  2. Over ons
  3. Nieuws
  4. 2024
  5. Derde Brother-fabriek in Filippijnen

Brother neemt derde fabriek in gebruik

 

Brother Industries, Ltd. (President: Ichiro Sasaki) kondigde vandaag aan dat de bouw van de derde fabriek van haar dochteronderneming BROTHER INDUSTRIES (PHILIPPINES), INC. voltooid is.

BROTHER INDUSTRIES (PHILIPPINES) - Fabriek 3

Locatie: kavel 1-B-2, Fase 1B, First Philippine Industrial Park, Brgy. Ulango, Tanauan City, Batangas 4232 Filippijnen

Gebruik van de faciliteit: productie en opslag van printers, multifunctionele printers, labelprinters en verbruiksartikelen

Schaal gebouw: stalen frame, vier verdiepingen boven de grond

Totale vloeroppervlakte: 87.453m2

Start bouw: april 2022

Oplevering: januari 2024

De in 2021 opgerichte productiefaciliteit BROTHER INDUSTRIES (PHILIPPINES) produceert printers, all-in-one printers, labelprinters en verbruiksartikelen.

Sinds de oprichting heeft het bedrijf haar productiecapaciteit uitgebreid om de groei van de printactiviteiten van de Brother Group op te vangen. Om zich voor te bereiden op een verdere stijging van de productverkoop besloot Brother Industries een derde fabriek te bouwen.

Fabriek 3 zal verschillende productgroepen produceren en flexibel inspelen op toekomstige veranderingen in het ondernemingsklimaat. De fabriek dient ook als magazijn voor de opslag van onderdelen en producten, zodat productie en verzendingen gedurende een bepaalde periode mogelijk zijn in het geval van risico's in logistieke operaties (Business continuïteitsplan of BCP).

De fabriek wekt elektriciteit op uit zonnepanelen op het dak. Een deel van de elektriciteit die de fabriek gebruikt, komt van hernieuwbare energiebronnen. Dat draagt bij aan het bereiken van CO2-neutraliteit in alle bedrijfsactiviteiten, zoals vermeld in de Milieuvisie 2050* van de Brother Group.

BROTHER INDUSTRIES (PHILIPPINES) zal waarde blijven leveren aan haar klanten, terwijl ze haar productieactiviteiten uitvoert, met aandacht voor het milieu wereldwijd.

BROTHER INDUSTRIES (FILIPIJNEN), INC.

Locatie: Kavel 1-B-2, Fase 1B, First Philippine Industrial Park, Brgy. Ulango, Tanauan City, Batangas 4232 Filippijnen

Oprichting: maart 2012

Gestort kapitaal: 6.763.400.000 pesos

Aantal werknemers: 7.043 (per 31 maart 2023)

Bedrijfsgegevens: productie van printers, all-in-one printers en labelprinters

* Visie voor 2050 met betrekking tot vermindering van CO2-uitstoot - De Brother Group streeft naar CO2-neutraliteit in alle bedrijfsactiviteiten (nul koolstofuitstoot van de ganse Brother Group) en het minimaliseren van de CO2-uitstoot van de gehele waardeketen om zo bij te dragen aan het creëren van een koolstofvrije maatschappij.

Brother kondigt de voltooiing van de bouw van derde fabriek aan in de Filippijnen