Artikel toegevoegd
  1. Home Brother
  2. Over ons
  3. Nieuws
  4. 2017
  5. Brother PT-E110VP nieuwe labelprinter voor elektriciens

Brother PT-E110VP nieuwe labelprinter voor elektriciens

Print- en technologiespecialist Brother introduceert de nieuwe P-touch PT-E110VP labelprinter voor elektriciens die snel labels nodig hebben om elektrische installaties te voorzien van de nodige informatie volgens de relevante normen.

De PT-E110VP is gebaseerd op het bestaande labelgamma voor elektriciens en komt met nieuwe veiligheidspictogrammen (200 symbolen), een snel toegankelijke gebruiksvriendelijke interface en een AZERTY-klavier voor snelle tekstinvoer.

De lichtoranje kleur van deze labelprinter is direct herkenbaar. Elektriciens markeren voorwerpen met duurzame labels om te voldoen aan de regelgeving en ze traceerbaar te maken. De compatibele TZe-tapes zijn beschikbaar in verschillende kleurentapes en breedtes van 3.5, 6, 9 en 12 mm.

Afhankelijk van de te labelen voorwerpen, kabels, stekkers of stopcontacten kan de gebruiker de lengte van de labels zelf bepalen, de ideale oplossing om verspilling tegen te gaan. Het snelle toestel print tot 20 mm per seconde.

De PT-E110VP is speciaal ontworpen voor de industrie en compatibel met standaard gelamineerde tapes, duurzame sterk klevende tapes, veiligheidstapes en flexibele ID-tapes die rond een kabel gewikkeld en gekleefd worden. Alle tapes worden onderworpen aan strenge testen, weerstaan aan temperaturen van - 80 tot + 150°C en zijn chemisch en waterbestendig.

Deze professionele labelprinter werkt op batterijen (ook met adapter) en is daarom ideaal voor mobiel gebruik op allerlei locaties en voor complexe toepassingen.

De aanbevolen verkoopprijs van de PT-E110VP is € 59, inclusief btw. Wordt geleverd met een robuuste draagkoffer, netadapter en tape waarmee u onmiddellijk kunt beginnen labelen.

Meer info