Artikel toegevoegd
 1. Home Brother
 2. Over ons
 3. Nieuws
 4. 2017
 5. Nieuwe versie gratis iPrint&Label app

Nieuwe versie gratis iPrint&Label app

Het creëren van labels wordt gemakkelijker dankzij de nieuwe versie van de succesvolle iPrint&Label-app van Brother. Deze applicatie ondersteunt het toenemend gebruik van smartphones en tablets op de werkplek. De gratis app komt met een reeks updates en is beschikbaar in heel Europa.

Dankzij de veelzijdigheid van deze verbeterde oplossing kan de gebruiker labels aanmaken op de computer met behulp van de labelontwerpsoftware P-touch Editor. De labels worden dan eenvoudig naar een smartphone of tablet gemaild om af te drukken, op te slaan of te bewerken op de mobiele app. Dit verbetert het flexibel samenwerken met de medewerkers door de combinatie van computers, smartphones en tablets.

Kenmerken van de iPrint&Label-app versie 5.0 zijn:

 • Kaders en lijnen toevoegen, objecten verplaatsen door slepen, plaatsen, vergroten/verkleinen en roteren, wat eerder enkel op een desktopcomputer mogelijk was.
 • Keuze uit honderden symbolen en clip-arts.
 • Afbeeldingen, foto's en logo’s toevoegen aan label.
 • Barcodes toevoegen aan labels, waaronder de populaire QR-code.
 • Datum/tijd toevoegen; deze gegevens worden automatisch bijgewerkt om te laten zien wanneer het label is afgedrukt. Ook met toekomstige datum/tijd-berekening, ideaal voor items die een "te gebruiken tot"- of "vernietigen op"-label nodig hebben.
 • Verbeterde en moderne gebruikersinterface die het proces efficiënter maakt voor gebruikers; de sjablonen worden met slechts één klik geopend bij gebruik van eerder gemaakte labels.
 • Contactgegevens inclusief naam, telefoonnummer en adres, vanaf een toestel aan een label toevoegen.

Met deze applicatie kan de gebruiker nu ook tweekleurenlabels in zwart en rood printen bij gebruik van de labelprinters QL-810W en QL-820NWB van Brother.

iPrint&Label 5.0 werkt ook samen met de Brother-labelprinters PT-P900W en PT-P950NW, die geavanceerde etiketteringsoplossingen bieden voor kantoor, retail, horeca, gezondheidszorg en faciliteitmanagementsectoren.

Andere compatibele modellen die op de werkvloer gebruikt worden zijn QL-710W en PT-P750W. De thuislabelprinter PT-300BT "CUBE" maakt verbinding via Bluetooth en dePT-E550W is speciaal ontworpen voor elektriciens.

Jo De Jaeger, Sales Developer Mobile Solutions & Labelling bij Brother International Belgium voegt hieraan toe: “Omdat de populariteit van onze iPrint&Label-app en het aantal mobiele werknemers blijft stijgen, is onze software doelgericht ontwikkeld om aan deze veranderingen tegemoet te komen. Versie 5.0 geeft gebruikers meer controle over het ontwerp, waardoor de labels een grotere impact hebben."

Om de iPrint&Label te downloaden, surft u naar https://itunes.apple.com/nl/app/brother-iprint-label/id523047493?mt=8

* Brother iPrint&Label versie 5.0 vereist iOS9 of hoger, of Android versie 4.4 of hoger