Artikel toegevoegd
  1. Home Brother
  2. Over ons
  3. Nieuws
  4. 2017
  5. Nieuw gamma kleurenlaser printers

Nieuw gamma kleurenlaser printers

Technologiespecialist Brother lanceert een nieuw kleurenlasergamma. Deze (all-in-one) printers zijn ware technologiepartners voor ondernemingen en bieden flexibel, betrouwbaar, veilig afdrukken met een hoge kwaliteit en een interessante kostprijs per pagina. Het gamma is ontworpen om de productiviteit en efficiëntie van werkgroepen met een hoog afdrukvolume en groeiende ondernemingen te verbeteren.

De line-up bestaat uit zeven modellen, waaronder drie printers en vier all-in-one toestellen*. Bij de vlaggenschipmodellen zijn er geavanceerde papierverwerkingsopties voorzien met uitbreidbare papierladen; de printer kan zo meegroeien met uw onderneming.

Dankzij een ruim aanbod van technologische kenmerken leveren de modellen L8000 en L9000 een mobiele en intelligente aansluiting en zijn ze compatibel met de app iPrint&Scan van Brother. De NFC-connectiviteit (Near Field Communication) verbetert het gebruiksgemak en wordt aangewend bij Pull Printing waarbij de gebruikers een PIN-code moeten invoeren of een ID-kaart dienen te gebruiken om de afdruktaak te starten; deze oplossing helpt ondernemingen om vertrouwelijke documenten te beschermen.

Het gamma print met hoge snelheden tot 31 pagina’s per minuut in kleur en zwart-wit. De topmodellen scannen zelfs met een impressionante snelheid van 100 ipm.

De nieuwe all-in-one kleurenlaserprinters hebben een ingebouwde automatische documentinvoer met een capaciteit tot 80 bladen. Uscanthiermee snel en eenvoudig rechtstreeks naar de cloud of uw netwerk. Via het aanpasbaar aanraakscherm kunnen gebruikers hun persoonlijke tijdbesparende snelkoppelingen maken voor regelmatig gebruikte functies.

Dit professionele gamma komt met een reeks laserprinters voor ieders budget. De optionele hoog-, superhoog- en – op de topmodellen – ultrahoogrendement toners hebben een afdrukcapaciteit tot 9.000 pagina’s; de totale afdrukkosten van uw onderneming worden hiermee sterk gedrukt.

De nieuwe printers beschikken over PrintSmart-oplossingen die kunnen worden afgestemd op de behoeften van uw onderneming. PrintSmart CostControl biedt een compleet overzicht van het afdrukverkeer in uw organisatie, waardoor u uw budgettering kunt verbeteren door afdrukquota’s in te stellen. PrintSmart SecurePro stelt de gebruikers in staat om afdrukgegevens te verzamelen en documenten rechtstreeks naar een e-mailadres te scannen in plaats van ze beschikbaar te maken via een folder; gevoelige documenten worden op deze manier vertrouwelijk gehandeld.

Deze reeks is ook beschikbaar in het Managed Print Services-programma van Brother; deze oplossing verlaagt de totale kosten van uw printinfrastructuur. Met Managed Print Services wordt alles voor u geregeld: van levering en installatie van de hardware tot het beheer en leveren van verbruiksartikelen en onderhoud.

Vergeleken met haar voorganger komt dit Business Colour-gamma met volgende verbeteringen:

83% meer papiercapaciteit

43% groter aanraakscherm

60% meer papiercapaciteit voor de ADF

50% meer tonerrendement

De nieuwe L8000- en L9000-modellen zijn betrouwbaar en veilig. Deze robuuste printers weerstaan de meest uitdagende omgevingen en zijn voorzien van de nieuwste beveiligingsfuncties, waaronder Active Directory Authentication, IPsec, 802.1x en SSL; gevoelige bedrijfsinformatie is hiermee veilig.

Ontdek het gamma dat gedurende de maand april 2017 beschikbaar zal gemaakt worden in België en Groothertogdom Luxemburg.

* Model MFC-L8900CDW beschikbaar vanaf mei 2017.