Artikel toegevoegd
  1. Home Brother
  2. Over ons
  3. Nieuws
  4. 2017
  5. Brother Mono laser gamma is Line of the Year 2017

Brother Mono laser gamma is Line of the Year 2017

 

Technologiespecialist Brother ontvangt met trots de meest prestigieuze Line of the Year 2017 Award van Buyers Laboratory* voor het ‘hoog aanbevolen’ gamma zwart-wit laserprinters en all-in-one laserprinters, en drie Outstanding Printer Awards.

De Pick Awards zijn "industry’s toughest to achieve". Enkel de producten, die de intensieve en gedurende maanden door BLI* uitgevoerde testen doorstaan, kunnen dingen naar deze erkenning.

In de categorie "2017 Winter Pick" Awards van BLI wint Brother de Outstanding Printer for Mid-Size WorkgroupsAward voor de HL-L6300DW/HL-L6300DWT, een zwart-wit laserprinter voor de KMO, en de Outstanding MFP for SOHO Environments Award voor de multifunctionele printers MFC-L2700DW en MFC-L2740DW.

De Line of the Year 2017 Award van BLI winnen voor een volledig gamma mono laserprinters en multifunctionals is een enorme prestatie, wetende dat elk toestel uit het gamma gedurende de hele duur van de testen boven het gemiddelde moet presteren. Deze zwart-wit reeks “Line of the Year” bestaat uit 17 laserprinters en all-in-ones; 10 modellen (en hun derivaten) werden getest.

Het winnende gamma werd in 2016 gelanceerd met de eerste monochrome laserprinters en MFP's van Brother die gericht zijn naar grote ondernemingen, op maat gemaakt voor werkgroepen die een hoog printvolume vereisen en ontworpen om maximaal 10.000 pagina’s per maand af te drukken met een snelheid tot 50 pagina’s per minuut.

Deze reeks komt met een volledig aanbod van innovatieve en professionele afdrukfuncties, waaronder print management, NFC-connectiviteit, ondersteuning voor mobiel printen en Brother Web Connect.

Marlene Orr, BLI directrice van Office Equipment Product Analysis, zei het volgende over het gamma: " Brothers nieuwe monochrome printers en MFP’s zijn gebouwd voor de professionele gebruiker, leveren kwaliteitsvolle resultaten, zijn bijzonder betrouwbaar en intuïtief in gebruik; allemaal factoren die de productiviteit van de werknemer verhoogt."

“Brother heeft veel tijd besteed aan het onderzoeken en luisteren naar de klanten om hun behoeften op gebied van ‘afdrukken’ volledig te begrijpen” aldus Peter Hanne, Sales Manager bij Brother International Belgium. “Het nemen van de beslissing om uit te breiden naar een nieuwe professionele sector was een spannende uitdaging en onze kennis werd op proef gesteld. De “Line of the Year” Award van BLI winnen is een erkenning voor onze ‘aandacht voor detail’, een kwaliteit die Brother bij elk product aanwendt, en in het bijzonder bij de nieuwe gamma “hardwerkende” monochrome laserprinters. De awards en certificaten bevestigen de positie van Brother op de printermarkt… de beste fabrikant van uitstekende printers voor zowel grote als kleine ondernemingen.“

* BLI of Buyers Laboratory is een afdeling van Keypoint Intelligence, een onafhankelijke evaluatie-organisatie.