Artikel toegevoegd
  1. Home Brother
  2. Over ons
  3. Nieuws
  4. 2017
  5. BLI Highly Recommended Award voor kleurenlasergamma

Kleurenlasergamma van Brother betrouwbaar aanbevolen door BLI

  

Buyers Lab (BLI) is de belangrijkste aanbieder van analytische informatie en diensten en deelt de Highly Recommended en Recommended Awards uit voor de printers van het actuele kleurenlasergamma van Brother. Deze toestellen werden beoordeeld op afdrukkwaliteit, snelheid, efficiëntie, functies en betrouwbaarheid.

De all-in-one printers MFC-L8690CDW, MFC-L8900CDW, MFC-L9570CDW en printers HL-L8360CDW en HL-L9310CDW worden ‘hoog’ aanbevolen en de (all-in-one) printers DCP-L8410CDW en HL-L8260CDW worden aanbevolen.

De toestellen werden door BLI gedurende 2 maanden aan strenge testen en evaluaties onderworpen. Tijdens de 80.000 afdrukken durende duurzaamheidstesten werden geen storingen gerapporteerd. Deze printers getuigen van een voortreffelijke betrouwbare prestatie.

De uitermate gerespecteerde BLI-awards worden tweemaal per jaar uitgereikt en behoren bij de “industry’s toughest to achieve”.

De analisten leggen de nadruk op meerdere voordelen van dit gamma, waaronder:

  • Betrouwbare prestaties in combinatie met eenvoudig routine-onderhoud
  • Sterke functies
  • Afdrukken vanaf een ruime keuze aan cloudservices via de Web Connect technology van Brother
  • Ondersteuning van afdrukken vanaf tablets en smartphones met de multifunctionele kleurenlaserprinters die ook scannen naar mobiele toestellen

Brother is zeer trots met deze zeer geloofwaardige “industry’s toughest to achieve" award. Het kleurenlasergamma is ontwikkeld met technologie die de KMO’s helpt groeien en efficiënter worden. Na de strenge testen bevestigt de feedback van de analisten dat deze toestellen een uitstekende keuze zijn voor moderne kantoren.