Artikel toegevoegd
  1. Home Brother
  2. Over ons
  3. Nieuws
  4. 2016
  5. Brother MFC-J5720DW wint Energy Efficiency Award

Brother MFC-J5720DW wint Energy Efficiency Award

Brother bekroond door Buyers lab (BLI) voor de energie-efficiëntie van de inkjetprinter MFC-J5720DW Business Smart

De printertechnologiespecialist Brother heeft de Outstanding Achievement in Energy Efficiency Award 2016 ontvangen van de onafhankelijke organisatie Buyers Laboratory (BLI) voor zijn all-in-one inkjetprinter MFC-J5720DW.

‘s Werelds grootste onafhankelijke aanbieder van analytische informatie en diensten van digital imaging producten (BLI) heeft deze printer gekozen voor zijn impressionante energie-efficiënte eigenschappen in de categorie A4 kleurenmultifunctionals voor kleine en middelgrote werkgroepen.

De zeer gerespecteerde BLI "Pick Awards" zijn gebaseerd op onafhankelijke testen en behoren bij de “industry’s toughest”. De toestellen werden gekozen na het uitvoeren van strenge testen.

De MFC-J5720DW heeft deze Award gewonnen voor uitzonderlijke eigenschappen

  • Het energieverbruik ligt 49 % lager dan het jaarlijks gemiddelde verbruik – behoort tot de laagste in zijn categorie.
  • De inktbespaarmodus vermindert het inktverbruik.
  • Vele milieu-eigenschappen helpen om afval te verminderen en energie te besparen.

Buyers Lab aan het woord

David Sweetnam, directeur van het BLI-laboratorium EMEA/Asie, verklaart: "De MFC-J5720DW van Brother verdient deze erkenning ten zeerste na het aantonen van het uitzonderlijk lage energieverbruik tijdens de milieutesten door BLI. De markt van de multifunctionele A4-kleurenprinters is zeer competitief; deze energiezuinige eigenschap is een opvallende prestatie en troef.

De MFC-J5720DW heeft bovendien een veel lager geluidsniveau dan het concurrentiële gemiddelde niveau; dit voordeel zal blijken wanneer hij in de dagelijkse kantooromgeving gebruikt wordt. Daarnaast komt deze printer sneller in werking vanuit slaapstand."

Peter Hanne, Sales manager bij Brother International Belgium, voegt hieraan toe: “Brother onderkent het belang van de energie-efficiëntie voor de klanten en de printtechnologie-industrie. Het ontwikkelen van printers met sterke milieu-eigenschappen heeft altijd centraal gestaan in onze onderneming. Wij zijn uitermate trots dat de MFC-J5720DW werd bekroond met de Outstanding Achievement in Energy Efficiency door BLI en lauweren zijn vermogen om onze klanten te helpen met het besparen van energie en het verminderen van printgelateerde verspilling.”

De Brother MFC-J5720DW maakt deel uit van het gamma Business Smart. De MFC-J5920DW heeft ook deze award ontvangen en is beschikbaar in ons MPS-programma (Managed Print Services).

Info over BLI Pick Awards en Buyers Laboratory

Buyers Laboratory (BLI) is ‘s werelds grootste aanbieder van analytische informatie en diensten voor de industrie van digital imaging en documentbeheer.

Twee maal per jaar reikt BLI “Pick awards” uit ; dit is een speciale erkenning die door BLI in elke categorie wordt gegeven voor de toestellen die meest opmerkelijke prestaties aantonen tijdens de strenge testen en evaluaties. Deze vinden plaats in de laboratoria van BLI en duren twee maanden. De evaluatie omvat een uitgebreide duurzaamheidstest om de ‘betrouwbaarheid’ van het kantoorproduct te beoordelen, een belangrijke factor voor kopers en IT-directeurs.

De «Outstanding Achievement Awards » gaan naar producten of capaciteiten die zich onderscheiden door eigenschappen zoals innovatie, efficiëntie, nut, energie-efficiëntie of waarde. Meer informatie over BLI

 

Contact tel. 02/467.43.20 of e-mail