• 0

  Nog 40 € excl. btw te gaan voor gratis levering

  Mijn winkelmandje
  1. Home
  2. Business solutions
  3. Managed Print Services
  Goedkoper printen met MPS

  U betaalt te veel voor uw afdrukken

  Dat verandert nu!

  Vandaag spendeert u te veel tijd en geld aan het bestellen en stockeren van inktpatronen en toners, het oplossen van printerproblemen en het beheren van uw printerpark. Brother neemt met zijn MPS programma die zorgen van u weg, waardoor uw afdrukkosten met meer dan 30% kunnen dalen.

   

  Bereken zelf hoeveel u kunt besparen

  Weet u hoeveel u maandelijks print? Met onze handige calculator kunt u uw persoonlijke besparing simuleren. Probeer het nu.

   

  Hoeveel bespaar ik?

  7 redenen om voor MPS te kiezen

  Voor veel bedrijven is het installeren en beheren van een printerpark een dure en lastige taak. Met ons Managed Print Services (MPS) programma biedt Brother u een aantal concrete voordelen om deze klus makkelijker en goedkoper te maken.

  Ontdek de 7 voordelen

  Vraag nu een gratis en vrijblijvende offerte aan op maat van uw noden en wensen.

  Hoe financiert u uw printing? Aan u de keuze.

  Brother biedt u de mogelijkheid om uw toestellen aan te kopen of te huren. Daarnaast kiest u tussen een facturatie op basis van een minimum afdrukvolume of een pay-as-you-go verbruik.

  Kies een formule op maat

  Hoe verander ik naar MPS? Eenvoudig!

  In 4 uiterst eenvoudige stappen schakelt u over op Brother MPS om uw afdrukproces te optimaliseren. Een van onze Managed Print Service partners zal u gedurende de hele weg bijstaan.

  Schakel over in 4 stappen

  Vaak gestelde vragen over Brother MPS

  Om onze Managed Print Services zo eenvoudig en transparant mogelijk te maken, geven we graag wat duiding bij vaak gebruikte termen en weerkerende vragen.

  Lees de FAQ