1. Home Brother
  2. Support
  3. How-to gidsen
  4. General
  5. Hoe gebruik je je printer optimaal met de Brother Mobile Connect app
Brother Mobile Connect App open on smartphone on lime green gradient background

Hoe gebruik je je printer optimaal met de Brother Mobile Connect app

Ontdek hoe je de Brother Mobile Connect app installeert en gebruikt om beter te printen, beheren en meer.

Moet je dringend printen? Wat als je ontdekt dat de inkt of toner op is? Geen zorgen, er bestaat een oplossing.

Ontdek de voordelen van de Brother Mobile Connect app

• Ontvang meldingen over inkt- en tonerniveau
  • Bestel inkt of toner en ontdek speciale aanbiedingen
  • Print onderweg
  • Bekijk statusrapporten van apparaten
  • Beheer je EcoPro-abonnement
  • Bekijk je afdrukgeschiedenis

>> Hoe download je de Brother Mobile Connect app

>> Hoe maak je verbinding voor inkt- of tonercartridges

>> Hoe maak je verbinding met je smartphone

>> Hoe beheer je je EcoPro-abonnement

>> Maak verbinding voor besparingen en meer voordelen

Hoe download je de Brother Mobile Connect app

Download de Brother Mobile Connect app in de App Store en Google Play.

Volg de eenvoudige installatie-instructies voor Apple en Android online. De interface van je printer is gebruiksvriendelijk.

Hoe download je de Brother Mobile Connect app

Hoe maak je verbinding voor inkt- of tonercartridges

Moet je een document printen en is de inkt of toner in je printer op? Of het nu gaat om het afdrukken van dat schoolproject of een dringend zakelijk rapport, er is nooit een goed moment om zonder inkt te zitten.

Met de Brother Connect app ontvang je handige meldingen over je inkt- en tonerniveau. Je kan het niveau ook zelf controleren. Is je voorraad bijna op? Bestel je originele Brother cartridges waar je ook bent via de app en geniet van speciale aanbiedingen.

Je kan ook automatische leveringen inschakelen via je EcoPro-abonnement.

Check het inkt- en tonerniveau van je printer met de Brother Mobile Connect App
Bestel originele Brother inkt- of tonercartridges met de Brother Mobile Connect app

Hoe maak je verbinding met je smartphone

Met de gebruiksvriendelijk Mobile Connect app print je documenten en foto's waar je ook bent. Je scant bestanden rechtstreeks vanaf uw smartphone.

Hoe print je met Mobile Connect

Via de eenvoudige interface van de app print je je documenten of foto's snel.

Print afbeeldingen rechtstreeks vanuit de bibliotheek op je smartphone of vanuit de cloud. Instellingen voor het afdrukken van foto's worden automatisch ingesteld. Je kunt ze ook in de app wijzigen. En dan gewoon tikken op "Afdrukken".

Zoek een document op je smartphone en de beste instellingen worden automatisch uitgevoerd. Tik op "Afdrukken".

Hoe print je met de Brother Mobile Connect App

Hoe scan je met Mobile Connect

Wil je belangrijke bestanden scannen? Selecteer het pictogram "Scannen" in de interface en stel het documentformaat en de kleurinstellingen in.

Voeg meer pagina's toe, selecteer PDF of JPEG afhankelijk van het te scannen bestandtype en geeft het document een andere naam.

Er is nog een voordeel! Met Mobile Connect app bekijjk je je volledige scangeschiedenis. Zo vind je eerdere items snel terug.

Hoe scan je met Mobile Connect app

Hoe beheer je je EcoPro-abonnement

Gebruik de Mobile Connect app om je EcoPro-abonnement te beheren. Je kan het ook wijzigen of controleren wanneer de volgende gratis levering van inkt of toner doorgaat.

EcoPro is een slim abonnementsplan dat je productaanvullingen baseert op de hoeveelheid afdrukken die je in een maand maakt. Jij komt nooit meer zonder inkt en toner te zitten en wij zorgen ervoor dat we onze ambitieuze duurzaamheidsdoelstellingen halen.

Begin met een gratis proefversie van EcoPro en ervaar hoe eenvoudig je printerbeheer kan zijn.

Maak verbinding voor besparingen en meer voordelen

Meld je aan voor meldingen van updates over je inkt- en tonerverbruik en andere onderhoudswaarschuwingen op je smartphone. Ontvang exclusieve kortingen via meldingen.

Maak vandaag nog verbinding met de Brother Mobile Connect app voor optimaal gebruik van je printer. Print overal, vul je toner of ink eenvoudig aan en beheer je abonnement op één plek.

Maak verbinding met de Brother Mobile Connect app

Meer artikels over Algemeen