Artikel toegevoegd
  1. Home Brother
  2. Business solutions
  3. Gepersonaliseerde oplossingen
  4. Barcode Utility

Creëer uw geautomatiseerd digitaal archief in seconden

Barcode Utility kan gescande documenten van meerdere pagina's analyseren en in kleinere documenten opsplitsen. Als een pagina meerdere barcodes bevat, kan Barcode Utility zoeken naar de barcode die u hebt geselecteerd in het specifieke gedeelte van een document.

Met Barcode Utility kunt u bestanden handmatig een naam geven of ze automatisch hernoemen dankzij de informatie in de barcode.

Barcode Utility maakt een gestructureerd archief door bestanden op te slaan volgens door de gebruiker gedefinieerde regels in bestaande of nieuwe uitvoermappen. Voor elk gescand bestand kunnen er tegelijkertijd meerdere uitvoerbestemmingen zijn.

De Barcode Utility software kan worden gedownload vanaf het Brother Solutions Center. Selecteer uw Brother model en u kunt de software rechtstreeks downloaden.

Het duurt slechts enkele seconden om uw documenten te archiveren. Barcode Utility kan continu een lijst met actieve mappen (doelmappen) monitoren en de verwerking van inkomende gescande bestanden volledig automatiseren volgens de regels die u configureert voor barcodeherkenning en documentscheiding.

Maximaal 30 actieve mappen (doelmappen) kunnen worden geconfigureerd in het pad van de doelmap. Actieve mappen kunnen worden toegevoegd en verwijderd via de opties in het dialoogvenster Instellingen.

3 voordelen van Barcode Utility voor iedere onderneming

Save time

Tijdswinst door automatisering

Stroomlijn uw workflow door gescande documenten met barcodes te gebruiken. Dankzij de Barcode Utility worden afzonderlijke pagina's in documenten gegroepeerd en worden documenten hernoemd op basis van de informatie op de streepjescode. Vervolgens worden ze automatisch bewaard als nieuwe bestanden in uw gewenste map.
More secure

Beveiligde documenten

Wanneer u documenten scant in een gedeelde omgeving en ze handmatig verplaatst, kan gevoelige informatie op de verkeerde plek terecht komen. De Barcode Utility biedt een duidelijke gestructureerde workflow, waarbij de informatie uit de barcode wordt gehaald en de bestanden worden opgeslagen op de juiste locatie.
Reduce errors

Minder kans op fouten

Wanneer mensen gegevens invoeren, kunnen er eenvoudig fouten worden gemaakt. Door het proces te automatiseren en de barcodegegevens op de documenten te gebruiken, worden digitale kopieën consistent bewaard met de juiste naamgeving en telkens op de juiste locatie, zodat documenten gemakkelijk te vinden zijn.

FAQ - Vaak gestelde vragen

Met Barcode Utility software wordt uw workflow gestroomlijnd door documenten met barcodes te scannen. Het is mogelijk om de volgende taken uit te voeren:

  • Groeperen van afzonderlijke pagina's in documentbatches op basis van de barcode op de pagina's.
  • Hernoemen van gesplitste bestanden op basis van de barcode op de pagina's.
  • Verplaatsen van documenten naar de juiste bestemming op basis van de barcode op de pagina's.

Barcode Utility kan via een licentiesleutel worden geactiveerd op de volgende modellen:

Zwart-wit laser: DCP-L5500DN, DCP-L6600DW, MFC-L5700DN, MFC-L5750DW, MFC-L6800DW, MFC-L6800DWT, MFC-L6900DW, MFC-L6900DWT.

Kleurenlaser: DCP-L8410CDW, MFC-L8690CDW, MFC-L8900CDW, MFC-L9570CDW, MFC-L9570CDWT.

Inkjet: MFC-J5945DW, MFC-J6945DW, MFC-J6947DW.

Scanners: ADS-2400N, ADS-2800W, ADS-3000N, ADS-3600W.

Vul het contactformulier in en een van onze experten neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Barcode Utility kan tot 13 van de meest gebruikte 1D en 2D barcodeformaten detecteren: CODE 39, ITF, CODABAR, CODE 93, CODE 128, UPC-A, UPC-E, EAN-8, EAN-13, GS1 DATABAR, QR CODE, DATAMATRIX, PDF417.

Barcode Utility ondersteunt het standaard PDF-formaat (Auto Color Mode uitgeschakeld) voor invoerbestanden en kan bestanden opslaan als PDF, PDF/A en TIFF. Documenten moeten als PDF worden gescand door een Brother toestel dat compatibel is met Barcode Utility.

Barcode Utility kan continu een lijst met actieve mappen (doelmappen) monitoren en de verwerking van inkomende gescande bestanden volledig automatiseren volgens de regels die u configureert voor barcodeherkenning en documentscheiding.

Wanneer een actieve map (doelmap) is geconfigureerd, selecteert u een van deze drie opties om taken te verwerken:

1. Gebruik alle actieve taakprofielen - Alle geregistreerde taakprofielen die aan een actieve map zijn gekoppeld, worden toegepast op alle bestanden in de hot folder. Dit is de standaardmodus.

2. Gebruik actieve taakprofielen die filteren op bestandsnaam - De taakprofielen die zijn gekoppeld aan een naam van een invoerbestand, worden toegepast op alle nieuwe invoerbestanden in de actieve map. Deze verwerkingsmodus is handig wanneer meerdere gebruikers of apparaten dezelfde actieve map gebruiken, maar hun eigen profielen nodig hebben.

3. Gebruik actieve taakprofielen die filteren op metadata - De taakprofielen die worden toegepast op het invoerbestand, worden gefilterd door metadata beschreven in een XML-bestand. De profielen toegepast op het invoerbestand worden gefilterd door metadata beschreven in het XML-bestand. Het doel van deze modus is bijna hetzelfde als "Gebruik actieve taakprofielen die filteren op bestandsnaam", met uitzondering van de filtermethode.

Taakprofielen bevatten informatie over de manier waarop documenten gesorteerd moeten worden, en waarin de bestandseigenschappen en opslaglocatie bepaald worden. Gebruikers kunnen de verschillende taakprofielen configureren voor een efficiënte workflow.

Een bestand of een bestandslocatie kan door de gebruiker een gedefinieerde naam krijgen en er kunnen macro-regels worden toegepast. Door het pad te combineren met verschillende macro-naamregels, kunnen automatisch onderliggende mappen worden aangemaakt.

Besturingssysteem client - Windows 7®, Windows 8.1®, Windows® 10

Besturingssysteem server - Windows Server® 2008 R2, Windows Server® 2012, Windows Server® 2012 R2, Windows Server® 2016

Contact

Een vraag? Het Brother Solutions team helpt u graag verder.

Ontdek de Brother Upgrades, onze optionele oplossingen voor uw product