1. Home Brother
  2. Business
  3. Gepersonaliseerde oplossingen
  4. Activeren
Solutions Activation

Hoe activeer je softwarelicenties?

U heeft enkel de gratis BRAdmin Professional 4 activeringstool nodig om snel en eenvoudig de volgende Brother oplossingen te activeren:

Activeer je oplossing in 3 eenvoudige stappen

Install

2. Installeren

Installeer het hulpprogramma en zoek naar compatibele machines verbonden met het netwerk of via USB. Selecteer de toestellen die je wenst te activeren.

Enter code

3. Activeren

Voer de 20-cijferige activatiecode van je oplossing in. Als je meerdere oplossingen wenst te activeren, importeer dan het licentiebestand dat je werd verstrekt. Klik op "Toepassen". Zodra je computer verbonden is met het internet, is je oplossing in een mum van tijd geactiveerd en zijn de mogelijkheden van je Brother product uitgebreid.

FAQ - Vaak gestelde vragen

Met deze software kunnen systeembeheerders Brother toestellen implementeren en beheren die op via USB of op het netwerk zijn aangesloten.

Zorg ervoor dat het toestel:

  • Een compatible Brother product is
  • Is uitgerust met een USB- of netwerkaansluiting
  • Correct geïnstalleerd, aangesloten en beschikbaar is
  • Beschikt over de nieuwste firmware

Nee. Alleen de pc waarop je het hulpprogramma Brother BRAdmin Professional 4 uitvoert, moet verbinding met internet hebben om de code te activeren.

Er worden geen persoonlijke gegevens geregistreerd tijdens de activering van je Brother product. Alleen de productnaam, het serienummer en de activeringsdatum worden bewaard.

Als een code eenmaal is geregistreerd, kan die niet opnieuw worden gebruikt. Neem contact op met Brother voor een nieuwe activeringscode.

U kunt het dashboard van het hulpprogramma Brother BRAdmin Professional 4 gebruiken om dit te controleren.

Ja. Met het hulpprogramma Brother BRAdmin Professional 4 kunnen meerdere activeringscodes op je producten worden geïmplementeerd.

Nee. De activeringscode kan maar één keer worden gebruikt. Je hebt daarom een nieuwe code nodig als je Brother product wordt vervangen.

Nee. Niet-gebruikte licentiesleutels verlopen niet. Je kan ze op een later moment gebruiken.

Dit is niet wat je zocht?