1. Home Brother
  2. Business
  3. Gepersonaliseerde oplossingen
  4. Activeren
Solutions Activation

Hoe activeert u softwarelicenties?

U heeft enkel de gratis BRAdmin Professional 4 activeringstool nodig om snel en eenvoudig de volgende Brother oplossingen te activeren:

Activeer uw oplossing in 3 eenvoudige stappen

Download

1. Download de software

Ga naar de onderstaande link en zoek uw Brother product. Klik op het tabblad "Downloads" en selecteer uw besturingssysteem. U vindt BRAdmin Professional 4 in het gedeelte "Managementtool”.

Install

2. Installeren

Installeer het hulpprogramma en zoek naar compatibele machines verbonden met het netwerk of via USB. Selecteer de toestellen die u wenst te activeren.

Enter code

3. Activeren

Voer de 20-cijferige activatiecode van uw oplossing in. Als u meerdere oplossingen wenst te activeren, importeert u het licentiebestand dat u werd verstrekt. Klik op "Toepassen". Zodra uw computer verbonden is met het internet, is uw oplossing in een mum van tijd geactiveerd en zijn de mogelijkheden van uw Brother product uitgebreid.

FAQ - Vaak gestelde vragen

Met deze software kunnen systeembeheerders Brother toestellen implementeren en beheren die op via USB of op het netwerk zijn aangesloten.

Zorg ervoor dat het toestel:

  • Een compatible Brother product is
  • Is uitgerust met een USB- of netwerkaansluiting
  • Correct geïnstalleerd, aangesloten en beschikbaar is
  • Beschikt over de nieuwste firmware

Nee. Alleen de pc waarop u het hulpprogramma Brother BRAdmin Professional 4 uitvoert, moet verbinding met internet hebben om de code te activeren.

Er worden geen persoonlijke gegevens geregistreerd tijdens de activering van uw Brother product. Alleen de productnaam, het serienummer en de activeringsdatum worden bewaard.

Als een code eenmaal is geregistreerd, kan die niet opnieuw worden gebruikt. Neem contact op met Brother voor een nieuwe activeringscode.

U kunt het dashboard van het hulpprogramma Brother BRAdmin Professional 4 gebruiken om dit te controleren.

Ja. Met het hulpprogramma Brother BRAdmin Professional 4 kunnen meerdere activeringscodes op uw producten worden geïmplementeerd.

Nee. De activeringscode kan maar één keer worden gebruikt. U heeft daarom een nieuwe code nodig als uw Brother product wordt vervangen.

Nee. Niet-gebruikte licentiesleutels verlopen niet. U kunt ze op een later moment gebruiken.

Dit is niet wat u zocht?