• 0

  Nog 40 € te gaan voor gratis levering

  Mijn winkelmandje
  1. Home
  2. Labelprinters
  3. Elektriciens
  4. Gespecialiseerde tapes

  Gespecialiseerde tapes voor elektriciens

  Kies het juiste label

  De keuze van het juiste label voor draden, kabels, frontplaatjes, aansluitkasten en verdeelkasten is van essentieel belang. Brother heeft een breed gamma aan tapecassettes met speciale labels en krimpkoushulzen, die speciaal werden ontwikkeld voor de elektriciteitsmarkt.

  Van Flexi-ID-tapecassettes voor kabel- en draadmarkering tot fluorescente tapes voor veiligheidslabels: deze video geeft u een korte introductie in ons gamma bestendige, duurzame labels.

  Ontdek ons volledige labelgamma

  Man applying a label to a consumer unit

  Standaard tapes

  De gelamineerde standaard TZe-tapes van Brother zijn geschikt voor het labelen van platte, effen oppervlakken en zijn verkrijgbaar in een breed gamma maten en kleuren.

  Flexi-ID-tapes

  Ontworpen met een speciale lijm die speciaal is ontwikkeld voor het labelen en identificeren van kabels en andere cilindrische voorwerpen met een kleine diameter. Het label kan op twee manieren worden aangebracht:

  • Omhullen: plaats het label op de kabel en draai het vervolgens een aantal keren om zichzelf heen.
  • Vlag: plaats het label dwars over het midden van de kabel. Breng de twee helften samen en creëer zo een vlaglabel.

  Consumer unit labelled with Brother black on yellow tape

  Sterk klevende tapes

  Waar een nog beter kleefvermogen vereist is dan bij onze standaard tapes. Ontworpen voor gebruik op ruwe oppervlakken of oppervlakken met een textuur: dit label is ontworpen om op zijn plaats te blijven zitten. Ten gevolge van de hoge kleefkracht is schade aan het oppervlak waaraan dit label werd aangebracht mogelijk wanneer het label wordt verwijderd.

  Brother heat shrink tube applied around a cable

  Krimpkoushulstapes

  Identificeer kabels nog voor de connectoren worden aangebracht door de geprinte huls erover te schuiven en vervolgens een heteluchtpistool te gebruiken om de huls te doen krimpen en vastgrijpen rond de kabel. 

  Brother fluorescent tape warning sign showing 400 volts AC

  Fluorescerende tapes

  Deze cassettes met erg goed zichtbare tape zijn verkrijgbaar in fel geel en oranje, en zorgen ervoor dat belangrijke veiligheidsinformatie of instructies sterk opvallen.

  Light switches identified with a Brother black on silver tape

  Metallic tapes

  Een bijzonder goed ogende tape die ideaal is voor het creëren van specificatieplaatjes van machines of om uw bedrijfsnaam en contactgegevens aan te brengen op verdeelkasten of andere installaties die u hebt uitgevoerd.

  Brother security tape half peeled-off demonstrating the tamper evident properties of the tape

  Veiligheidstape

  Tape waaraan herkend kan worden of ermee werd geknoeid doordat deze na verwijdering een schaakbordpatroon nalaat dat de tape vernielt. Dit voorkomt dat het label elders opnieuw wordt aangebracht.

      

   

   

  Bekijk alle tapecassettes

  Ontdek het gamma labelprinters en duurzame labels van Brother - ontwikkeld voor aannemers van elektriciteitswerken.