De zes voornaamste redenen om te labelen:

Identificatie

Laat je werk duidelijk en netjes gelabeld achter. Gebruik een Brother P-touch labelprinter om bij klanten labels te maken voor kabels, draden, zekeringkasten, frontpanelen, verdeelkasten en aansluitkasten.

Tevens ideaal geschikt voor: waarschuwingslabels en signalisatie van gevaren, verticale busbarkanalen, kabelgoten en elektriciteitsbuizen.

U kunt op de PT-E550WVP ook labels printen met je contactgegevens (inclusief je bedrijfslogo) om in de toekomst opdrachten te blijven verzekeren.

Connectiviteit

Vereenvoudig de plaatsing van kabels door aan elk uiteinde ervan een duurzaam Brother-label aan te brengen. Dit helpt er mee voor zorgen dat de juiste aansluitingen worden gemaakt en reduceert de tijd nodig voor het opsporen van fouten bij problemen.

Door gebruik te maken van originele Brother tapes in je P-touch labelprinter ben je er zeker van dat de labels die je maakt goed leesbaar zijn en jarenlang op hun plaats blijven zitten.

Conformiteit

Samen met de Cable Label Tool-app voor Apple- en Android-apparaten, stelt de Brother P-touch PT-E550WVP je in staat om labels te maken die beantwoorden aan de meeste identificatievereisten van de elektriciteitsvoorschriften.

Bovendien beantwoorden onze sterke zelfklevende tapes aan de Underwriters Laboratories UL-969-standaard, terwijl onze tape voor krimpkousen beantwoordt aan de UL-224-standaard.

Onderhoud

Alle navolgende bezoeken voor onderhoud of het uitvoeren van testen worden vergemakkelijkt dankzij de duidelijk gelabelde frontplaatjes, panelen, kabels, draden, elektriciteitsbuizen en apparatuur.

Gevaren

Ervoor zorgen dat gevaren goed geïdentificeerd zijn en een adequate signalisatie is aangebracht, is van kritiek belang. De P-touch PT-E550WVP met zijn 24mm brede tape produceert gemakkelijk leesbare tekst en het gebruik van geel of rood gekleurde tape zorgt ervoor dat labels goed zichtbaar zijn.

Informatie over openbare veiligheid

Druk waar en wanneer het nodig is erg goed zichtbare algemene waarschuwingslabels af. Fluorescerend gele en oranje Brother labels kunnen worden gebruikt als waarschuwing voor mogelijke gevaren en onmiddellijk worden afgedrukt en aangebracht op de betrokken plek.

Brother P-touch labelprinter gamma voor elektriciens

Verzeker de conformiteit met de industrievoorschriften

Ons gamma labelprinters en toebehoren voor elektriciteitstoepassingen helpen je om de conformiteit met de identificatievereisten van de bekabelingsvoorschriften te garanderen. Sommige voorschriften bepalen een minimumgrootte voor het lettertype, waardoor grotere labels nodig zijn.

De P-touch E550WVP met zijn capaciteit voor een tapebreedte van 24 mm zorgt voor een maximale conformiteit met de bekabelingsvoorschriften.

pro-tapes

Professionele labeltapes voor de identificatie van elektrische installaties

Het Brother Pro Tape assortiment is ontwikkeld voor professionals die betrouwbare en duurzame identificatielabels voor de lange termijn nodig hebben. We hebben onze gelamineerde labels zelfs getest op de effecten van water, chemicaliën, olie, hitte, kou, zonlicht en meer.

Print robuuste en gepersonaliseerde labels ter plaatse en op aanvraag. De duurzame Brother TZe-labels zijn ontworpen voor identificatie en traceerbaarheid van onder meer kabels, verdeelborden, verdeelkasten en schakelaars. Ze vergemakkelijken je interventies en verbeteren het dagelijkse leven van je klanten.

Pro Tapes voor elektriciens