Artikel toegevoegd
  1. Home
  2. Labelprinters
  3. P-touch duurzame labelprinters
  4. Netwerkinstallaties

Zes goede redenen voor netwerkinstallateurs om te labelen

Identificatie

Een duidelijke identificatie van individuele kabels en netwerkapparatuur is de sleutel tot een probleemloze installatie en werking van datacenters. Gebruik Brother P-touch labelprinters om duurzame labels op maat te maken.

Fouten opsporen

Door beide uiteinden van koper- en glasvezelkabels te labelen, kunt u connectiviteitsproblemen veel gerichter diagnosticeren en oplossen zodra ze worden gerapporteerd. En wanneer u identificatielabels koppelt aan netwerkhardware, worden fouten correct gedetecteerd voor een snelle reparatie / vervanging.

Makkelijk onderhoud

Onderhoud en testen worden gemakkelijker gemaakt dankzij duidelijk gelabelde netwerkkabels en hardware.

Efficiëntie

Voorzie uw kabels en netwerkapparatuur van duidelijke labels zodat u al uw hardware snel terugvindt en efficiënt kunt beheren.

Certificatie en conformiteit

Zorg ervoor dat de juiste kabels of netwerkpoorten worden getest bij gebruik van netwerkcertificeringstools zoals de conformiteitstesters van Fluke Networks Versiv. Duidelijk gelabelde kabels bewijzen dat de tests correct zijn uitgevoerd, waardoor u nieuwe netwerkinstallaties en tests sneller kunt goedkeuren.

Makkelijke installatie

Vermijd dure en tijdverspillende fouten tijdens de installatie van netwerksystemen. Door snel en nauwkeurig de juiste kabel of hardware te identificeren via labels, versnelt u het installatieproces, bespaart u tijd en verlaagt u uw kosten.

Aanbevolen labelprinters voor netwerkinstallateurs

Apps om kabels en hardware sneller en slimmer te labelen

iLink and Label app

Grote hoeveelheden kabellabels printen met de gratis Brother iLink&Label app

 

Maak verbinding met uw Linkware Live projecten van Fluke Networks, selecteer en download de vereiste kabel-ID's en druk ze af op uw PT-E550W labelprinter. Met de De Brother iLink&Label app bespaart u tijd, vermijdt u typefouten en zorgt ervoor dat uw kabels elke keer correct worden gelabeld.

 

Meer info over de app

Mobile Cable Label Tool App

Draadloos kabels labelen met de gratis Brother Mobile Cable Label Tool app

 

Maak labels voor frontplaatjes, kabels en netwerkapparatuur rechtstreeks op uw smartphone en druk ze draadloos af op uw PT-E550W of PT-P750TDI labelprinter. Deze gratis app heeft sjablonen voor vaak gebruikte labeltypen om het proces snel en eenvoudig te maken.

 

Meer info over de app

Ontdek onze tapes voor gespecialiseerde labeltaken