De iLink&Label app van Brother

Gebruik je mobiele apparaat om de kabel-ID's die zijn opgeslagen in de Fluke Networks Linkware Live cloud te downloaden en draadloos door te sturen naar de Brother PT-E550W labelprinter.

Selecteer vervolgens eenvoudig het gewenste kabelnummer en druk snel je labels af. Je hebt geen laptop nodig en ook geen bekabelde verbinding.

iLink&Label

Download de iLink&Label app

De app is beschikbaar in de App Store (iOS) en in de Google Play Store (Android).

Save time errors

Win tijd en verminder de kans op fouten

Door een koppeling te maken met gegevens die al zijn opgeslagen in Fluke Networks Linkware Live, kan je tijd besparen door niet langer handmatig dezelfde kabel-ID's in te voeren met het toetsenbord van de PT-E550W labelprinter. Bovendien zijn verkeerd gespelde ID's verleden tijd, waardoor al je labeltaken accuraat en consistent blijven.

How app works

Download je kabel ID's in enkele seconden

Zodra je de app hebt geinstalleerd en je Fluke Networks Linkware Live gebruikersnaam en wachtwoord heeft ingevoerd, duurt het amper een paar seconden om je kabel ID's te selecteren en ze te versturen naar de Brother PT-E550W labelprinter:

  • Selecteer het gewenste project en tap "Download" om de kabel ID's naar de app te downloaden.
  • Selecteer vervolgens de kabel ID's die je nodig hebt en tap "Verzenden" om ze draadloos te versturen naar de PT-E550W.
  • De meest recente kabel ID's zijn nu opgeslagen in het geheugen van de PT-E550W.

Cable wrapping

Print je kabelidentificatielabels

Omdat je kabel ID's in het geheugen van de printer zijn opgeslagen, heb je nu alleen maar de PT-E550W nodig.

  • Druk eenvoudig op de "Kabelwikkel" functietoets op de PT-E550W labelprinter en configureer de instellingen voor het type kabel dat je gebruikt. Dit hoeft maar een keer gedaan te worden.
  • Als je je labels wil afdrukken, druk je op de databasetoets op de labelprinter om de kabel ID's weer te geven. Kies vervolgens om alle labels af te drukken of selecteer het gewenste bereik.
  • Labels worden in één lange strook gedrukt. De geavanceerde snijeenheid houdt je labels op orde tijdens het afdrukken, waardoor ze gemakkelijker correct kunnen worden aangebracht.
  • Brother TZe flexibel gelamineerde labels zijn speciaal ontwikkeld voor kabelidentificatie en worden aanbevolen voor dit gebruik.

Up to date

Hou de identificatielabels van je kabels up to date

Naarmate je project voor netwerkinfrastructuur wordt bijgewerkt met nieuwe of gewijzigde kabel ID's, gebruik je de Brother iLink&Label app om de nieuwste kabel ID's van je Fluke Networks Linkware Live project opnieuw te downloaden naar de Brother PT-E550W labelprinter. Druk ze zo nodig opnieuw af.

Ontdek onze printers voor de organisatie van netwerkinstallaties