De iLink&Label app van Brother

Gebruik uw mobiele apparaat om de kabel-ID's die zijn opgeslagen in de Fluke Networks Linkware Live cloud te downloaden en draadloos door te sturen naar de Brother PT-E550W labelprinter.

Selecteer vervolgens eenvoudig het gewenste kabelnummer en druk snel uw labels af. U heeft geen laptop nodig en ook geen bekabelde verbinding.

iLink&Label

Download de iLink&Label app

De app is beschikbaar in de App Store (iOS) en in de Google Play Store (Android).

Save time errors

Win tijd en verminder de kans op fouten

Door een koppeling te maken met gegevens die al zijn opgeslagen in Fluke Networks Linkware Live, kunt u tijd besparen door niet langer handmatig dezelfde kabel-ID's in te voeren met het toetsenbord van de PT-E550W labelprinter. Bovendien zijn verkeerd gespelde ID's verleden tijd, waardoor al uw labeltaken accuraat en consistent blijven.

How app works

Download uw kabel ID's in enkele seconden

Zodra u de app heeft geinstalleerd en uw Fluke Networks Linkware Live gebruikersnaam en wachtwoord heeft ingevoerd, duurt het amper een paar seconden om uw kabel ID's te selecteren en ze te versturen naar de Brother PT-E550W labelprinter:

  • Selecteer het gewenste project en tap "Download" om de kabel ID's naar de app te downloaden.
  • Selecteer vervolgens de kabel ID's die u nodig heeft en tap "Verzenden" om ze draadloos te versturen naar de PT-E550W.
  • De meest recente kabel ID's zijn nu opgeslagen in het geheugen van de PT-E550W.

Cable wrapping

Print uw kabelidentificatielabels

Omdat uw kabel ID's in het geheugen van de printer zijn opgeslagen, heeft u nu alleen maar de PT-E550W nodig.

  • Druk eenvoudig op de "Kabelwikkel" functietoets op de PT-E550W labelprinter en configureer de instellingen voor het type kabel dat u gebruikt. Dit hoeft maar een keer gedaan te worden.
  • Als u uw labels wil afdrukken, drukt u op de databasetoets op de labelprinter om de kabel ID's weer te geven. Kies vervolgens om alle labels af te drukken of selecteer het gewenste bereik.
  • Labels worden in één lange strook gedrukt. De geavanceerde snijeenheid houdt uw labels op orde tijdens het afdrukken, waardoor ze gemakkelijker correct kunnen worden aangebracht.
  • Brother TZe flexibel gelamineerde labels zijn speciaal ontwikkeld voor kabelidentificatie en worden aanbevolen voor dit gebruik.

Up to date

Hou de identificatielabels van uw kabels up to date

Naarmate uw project voor netwerkinfrastructuur wordt bijgewerkt met nieuwe of gewijzigde kabel ID's, gebruikt u de Brother iLink&Label app om de nieuwste kabel ID's van uw Fluke Networks Linkware Live project opnieuw te downloaden naar de Brother PT-E550W labelprinter. Druk ze zo nodig opnieuw af.

Ontdek onze printers voor de organisatie van netwerkinstallaties