1. Home Brother
  2. Toebehoren
  3. Labels en Etiketten
  4. DK tapes

Professionele labels voor al je kantoortoepassingen

Met onze grote verscheidenheid aan voorgesneden labels en tapes met doorlopende lengte, ontworpen voor QL-labelprinters, kan je eenvoudig en snel etiketten maken in standaardformaten of op maat gesneden formaten.

De etiketten kunnen worden afgedrukt met een breedte van 62 mm tot 102 mm. Je kan zelfs etiketten en informatiebordjes printen tot 3 meter lang. Uniek bij Brother is de mogelijkheid tot afdrukken in rood* en zwart, wat meer meer zichtbaarheid geeft aan belangrijke etiketten.

 

Download de brochure

DK tapes die-cut labels

Voorgesneden "die-cut" labels

Brother biedt handige rollen met voorgesneden (voorgestanste) etiketten in standaard etiketformaten die vaak worden gebruikt voor post- en kantoortoepassingen. Ze zijn beschikbaar als:

Papieren etiketten

Ideaal om goedkope etiketten te maken voor kantoortoepassingen, zoals enveloppen, verzendpakketten, mappen, identificatiebadges en meer.

Film etiketten

Ideaal voor labeltoepassingen die meer sterkte en duurzaamheid vereisen, zoals etiketten voor CD's en DVD's.

DK tapes continuous labels

Tapes met doorlopende lengte

De doorlopende labeltapes van Brother bieden meer flexibiliteit, zodat je de lengte van je label kan kiezen. Ze zijn beschikbaar als:

Papieren etiketten

Voordelige etiketten met variabele lengte voor het kantoor. Perfect voor lange verzendetiketten, ruggen van ringmappen en meer.

Film etiketten

Wanneer je een betere duurzaamheid en een langere levensduur nodig hebt. Perfect voor opbergdozen, posters op ramen en signalisatieborden.

Verwijderbare etiketten

Deze etiketten kan je eenvoudig verwijderen. Geschikt voor herbruikbare ID-badges, tijdelijke banners, goedkope signalisatieborden en posters.

Vind labels en etiketten voor je printer