Artikel toegevoegd
  1. Home Brother
  2. Printers
  3. De beste printer voor uw onderneming

Tijd om zaken te doen.

 

Een aanzienlijk deel van ons leven brengen we op het werk door, waarbij veel tijd wordt besteed aan woon-werkverkeer, afleiding door collega's en wachten op de oplossing van een IT-probleem.

Ons gamma professionele printers biedt een betrouwbare en op maat gemaakte oplossing die u helpt tijd te besparen, zodat u zich kunt concentreren op belangrijke taken.

Hoe wordt de tijd op het werk doorgebracht?

Een gemiddelde woon-werk-verkeer-traject duurt 25 minuten. Dat komt overeen met 9 dagen per jaar, alleen maar om naar het werk te gaan.

The SaneBox Gang, The SaneBox blog 2016, Email overload: Research and statistics

Aangezien ongeveer 1/3 van het werkjaar aan algemene administratieve taken wordt besteed, is 2/3 van de werknemers van mening dat de implementatie van technologie voor het beheer van repetitieve taken belangrijk is voor hun bedrijf om concurrerend te blijven.

Business Wire, June 2017, Office workers lose a third of their time to admin according to independent research

E-mails verwerken vergt maar liefst 80 werkdagen van de tijd van een medewerker per jaar - dat komt overeen met ongeveer 4 maanden werkuren! Slechts 38% van de e-mails is evenwel belangrijk of relevant.

The SaneBox Gang, The SaneBox blog 2016, Email overload: Research and statistics

Toont uw digitale archivering hoe georganiseerd uw kantoor is? De gemiddelde informaticus en ICT’er brengt 4,5 uur per week door op zoek naar documenten die werden opgeslagen.

Diamond Inc, July 2017, Productivity, lost time, and the power of AI to make search easier

Er is veel afleiding tijdens onze werkdag, waaronder onderbrekingen door collega’s, vergaderingen en koffiepauzes. Sociale media spelen ook een rol bij het verminderen van uw productiviteit op het werk, waarbij 7% van de werkdag besteed wordt aan het online controleren van vrienden en familie.

RescueTime: blog, Productivity 2017: What we learned from analysing 225 million hours of work time

De gemiddelde werkdag vindt plaats van 8u tot 18u, van maandag tot vrijdag, voor de meeste bedrijven, met 12,5 uur per week besteed aan productief werk. De meest productieve tijd van de dag is tussen 10u en 12u. Het meest productieve uur van de werkweek is woensdag om 15u.

RescueTime: blog, Productivity 2017: What we learned from analysing 225 million hours of work time

Hoe Brother printers u tijd doen besparen

Workflow

Betere workflow

De volledige integratie van uw printer in uw bedrijf vermindert de opleiding van personeel en de kans op fouten. Workflow-stappen kunnen worden geoptimaliseerd voor een betere productiviteit, minder fouteninterventies en een eenvoudig gebruik.
Bespoke

Op maat voor uw onderneming

Verminder het aantal keren dat u het papier moet bijvullen of inktpatronen en toners moet vervangen door uw printer aan te passen met extra papierladen en optionele cartridges met hoog rendement te gebruiken.
Security

Verbeterde beveiliging

Of het nu gaat om het beperken van de gebruikerstoegang door bepaalde functies te verwijderen of eenvoudigweg te voldoen aan de branchevoorschriften, u past uw Brother-bedrijfsprinters eenvoudig aan naargelang uw specifieke behoeften.

Uw gamma professionele printers

Mono Laser

Professionele A4 zwart-witlaserprinters

Snel en efficiënt, ontworpen voor ondernemingen die professionele monochrome laserafdrukken met hoog volume en opties voor geavanceerde workflow nodig hebben.

Business A4 mono laser printers
Colour Laser

A4 kleurenlaserprinters voor bedrijven

Ontworpen om te voldoen aan de behoeften van grote ondernemingen, die afdrukken in kleur, scannen en geavanceerde workflow-mogelijkheden nodig hebben.

Business A4 kleurenlaser printers
Inkjet

Professionele A3 inkjet printers

Ideaal voor bedrijven die de flexibiliteit nodig hebben om zowel professionele A3 als A4 kleurendocumenten af te drukken.

Business A3 inkjet printers