Artikel toegevoegd
  1. Home
  2. Printers
  3. All in Box

XL inkt + XL voordelen met Brother All in Box

Naast een betrouwbare all-in-one inkjetprinter, krijgt u met de All in Box inkjet bundel van Brother ook 4 inktpatronen met superhoog rendement die u veel voordelen opleveren.

  • De meegeleverde inktcartridges printen tot 6.000 pagina's. Dit is het equivalent van 105 cartridges in vergelijking met een gewone Brother inkjetprinter, waardoor uw printkosten tot 75% dalen.* 
  • U hoeft aanzienlijk minder inktpatronen te kopen en weg te gooien, wat beter is voor het milieu.
  • De inktpatronen zijn transparant, dus u ziet steeds hoeveel inkt er nog over is.

Ontdek de twee All in Box kleuren inkjet multifunctionals

Wat zit er in de doos?

Geschikt voor diverse toepassingen

1 all-in-one inkjet printer

Kies uit 2 betrouwbare inkjet multifunctionals boordevol functies, specifiek ontworpen voor drukke thuiskantoren of kleine ondernemingen.

Geschikt voor diverse toepassingen

4x transparante XL inktpatronen

Een set van 4 inktcartridges met hoog rendement van 6.000 pagina's zwart en 5.000 pagina's cyaan / magenta / geel conform ISO / IEC 24711.

Geschikt voor diverse toepassingen

3 jaar standaard garantie

U geniet 3 jaar lang gemoedsrust, want u krijgt naast een kwaliteitsprinter en voldoende inkt ook nog 3 jaar standaard garantie.

Meer dan zomaar inktpatronen

Kies uw all-in-one inkjetprinter:

* Vergelijking tussen de kost van een Brother All in Box printer en de kost van een DCP-J572DW plus het aantal extra LC3211 inktpatronen nodig om hetzelfde aantal pagina's te printen als LC3235XL inktpatronen (6000/5000 mono/kleur, meegeleverd met All in Box). Paginaopbrengsten in overeenstemming met ISO/IEC 24711. Prijzen gebaseerd op de aanbevolen verkoopprijzen (€) van de fabrikant in mei 2019. De opbrengst van meegeleverde inktpatronen wordt in rekening gebracht.