• 0

  Nog 40 € te gaan voor gratis levering

  Mijn winkelmandje
  1. Home
  2. Labelprinters
  3. VC-500W kleuren labelprinter
  4. Toepassingen
  Colour coded files

  Kleurenlabelprinter voor kantooromgevingen

  Geef uw bestanden een kleurcodering zodat u ze snel terugvindt. Maak kleurensignalering om de zichtbaarheid te verbeteren en voeg kleurenfoto's toe aan uw naambadges voor een duidelijke identificatie. U kunt ook uw bedrijfslogo in kleur afdrukken zodat uw merk beter herkenbaar is.

  Keep door closed notice

  Gemakkelijk te printen kleurenlabels voor faciliteitenbeheer

  Print eenvoudig labels op maat om kleurensignalering aan te brengen met symbolen die voldoen aan de industrienormen. Zorg ervoor dat uw bewegwijzering beter opvalt en geef uw inventaris kleurcodes voor een snellere identificatie.

  Visitor badge

  Bezoekersbeheer in kleur zonder inkt

  Print bezoekersbadges met kleurenfoto's voor betere beveiliging. Met kleurenlabels kunt u ook gezondheids- en veiligheidsinformatie benadrukken, verschillende bezoekerscategorieën in kleur indelen voor een eenvoudige identificatie en uw full-colour bedrijfslogo gebruiken zodat uw merk visueel opvalt tijdens uw evenementen.

  Sandwich

  Goed zichtbare voedseletiketten

  Print kleurensignalering en labels met gemarkeerde informatie rond voedselveiligheid, kleurgecodeerde voedselrotatiemarkeringen en full-colour productafbeeldingen voor identificatie. Laat uw aanbiedingen en promoties opvallen, zoals "Gratis wifi", "Happy Hour" en "Dagschotel". U kunt ook uw fullcolour logo afdrukken om uw merk te promoten en geschenken te verpakken.

  craft project label

  Print fotolabels in kleur voor uw creatieve projecten

  Maak kleurenfoto's en labels tot 50mm breed voor kaarten, collages, albums en scrapbooking. Print kleurenlogo's in uw huisstijl en gebruik seizoenskleuren voor themacreaties zoals Pasen, Halloween, Kerstmis en bruiloften.

  Draadloos labels printen met de Colour Label Editor app

  Bekijk de productspecificaties van de VC-500W full colour labelprinter

  • Print zonder inkt
  • Labels tot 50mm breed
  • Automatisch volledig of half afsnijden

  Meer details