Artikel toegevoegd
  1. Home Brother
  2. Labelprinters
  3. Facility management

Zes goede redenen voor facility managers om te labelen

Vermijd fouten bij het gebruik van apparatuur op de werkplek

Geef duidelijke instructies aan de gebruikers met een duurzaam Brother P-touch label over het gebruik van airconditioningsbedieningen, vergaderzaalprojectors of audio/videoapparatuur, bedieningspanelen, machines en andere elementen.

Vergewis u ervan dat het interne beleid wordt opgevolgd

Gebruik aangepaste labels om instructies te geven over hoe aan het interne beleid van uw bedrijf wordt voldaan.

Voldoe aan gezondheids- en veiligheidsnormen

Waarschuwings- en veiligheidssymbolen zijn nodig rond risicopunten, zoals het informeren van personeel en bezoekers over heet water, gevaar voor uitglijden, het correcte gebruik van gevaarlijke machines en andere risico's. Het aanmaken van aangepaste gemakkelijk te lezen symbolen met Brother P-touch gelamineerde labels zorgt ervoor dat risico's worden geminimaliseerd en dat medewerkers en bezoekers op de hoogte zijn van gezondheids- en veiligheidsproblemen.

Het testen van apparatuur, accreditatie of documentatie

 Door het markeren van apparatuur met activalabels, geproduceerd in eigen huis en wanneer nodig, kunnen fouten door het testen van de verkeerde apparatuur worden geminimaliseerd. PAT-testen (testen van draagbare apparaten) kunnen worden gestroomlijnd door het afdrukken en toepassen van PAT-testlabels die zijn geproduceerd op een Brother P-touch labelprinter.

Zorg ervoor dat de verzekeringsdekking niet ongeldig is

 Veel verzekeringspolissen hebben strikte regels om ervoor te zorgen dat, waar nodig, duidelijke instructies worden gegeven in de risicozones om de kans op letsel of schade aan eigendommen te beperken. Maak ter plekke aangepaste labels met behulp van een Brother P-touch labelprinter.

Vermijd verwarring tijdens evacuaties

Zorg ervoor dat gebouwen efficiënt geëvacueerd worden en de beleidslijnen correct worden opgevolgd door gebruik te maken van duidelijke signalering op de evacuatieroutes, -uitgangen en -uitrusting. Actualiseer de signalering van evacuatie-instructies met duurzame, gemakkelijk te lezen labels voor het aangeven van verzamelpunten, op te bellen telefoonnummers etc.

Aanbevolen labelprinters voor facility managers

Brother labelprinters en gespecialiseerde labels - ontwikkeld om samen te werken

 

Het Brother PT-P900W model met de breedste afdrukbreedte in het assortiment, honderden symbolen, streepjescodeprinting en de mogelijkheid om labels vanuit Microsoft Office af te drukken, is de ideale printer voor het maken van aangepaste symbolen, instructies, veiligheidsinformatie en activastickers in uw organisatie. En met een assortiment Brother tapecassettes verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen voor meerdere toepassingen, hebt u de ideale labelingoplossing voor de faciliteiten en activa in uw bedrijf.

Professionele labels die beantwoorden aan de norm