1. Home Brother
  2. Labelprinters
  3. P-touch CUBE printer voor labels en satijnen linten

Breng uw eigen stijl tot uitdrukking via gepersonaliseerde labels en linten

Smartphone

Gebruik uw smartphone

Ontwerp zonder moeite elegante labels en linten met de P-touch Design&Print app van Brother en print ze vervolgens via Bluetooth op de P-touch CUBE.

Fun

Wees creatief met labels

Maak de belangrijke dingen in uw leven speciaal. Druk een gepersonaliseerd bericht af op satijnen linten of premium glitterlabels of identificeer opslagdozen en documentatie met een label.

Bluetooth

Connecteer via Bluetooth

Volg de aanwijzingen op het scherm in de app om uw smartphone eenvoudig te verbinden met de P-touch CUBE printer dankzij een Bluetoothverbinding.

Anytime

Ontwerp uw labels eender waar

U draagt uw smartphone elke dag bij u, dus gebruik elk vrij moment om labels of linten van tevoren te ontwerpen, zodat u ze kan afdrukken wanneer u thuiskomt.

Compact, elegant en makkelijk. De CUBE is er voor het hele gezin.

De P-touch CUBE is een moderne en elegante label- en lintenprinter geschikt voor thuisgebruik. U zult er versteld van staan hoe leuk uw gezin het zal vinden om mooie labels en satijnen linten te maken.

Dankzij een ruime keuze aan kleuren, kunt u met labels en linten een finishing touch geven aan uw DIY-creaties! De P-touch CUBE past zich aan al uw projecten aan!

Design&Print

Probeer de P-touch Design&Print app. Hij is helemaal gratis!

Leef u uit met onze app en maak op een intuïtieve manier labels en linten met tal van lettertypen, frames en emoji. U kan de app ook gebruiken als u nog geen P-touch CUBE bezit!

 

Ontdek wat u kan doen