1. Home Brother
  2. Labelprinters
  3. P-touch CUBE printer voor labels en satijnen linten

Breng je eigen stijl tot uitdrukking via gepersonaliseerde labels en linten

Smartphone

Gebruik je smartphone

Ontwerp zonder moeite elegante labels en linten met de P-touch Design&Print app van Brother en print ze vervolgens via Bluetooth op de P-touch CUBE.

Fun

Wees creatief met labels

Maak de belangrijke dingen in je leven speciaal. Druk een gepersonaliseerd bericht af op satijnen linten of premium glitterlabels of identificeer opslagdozen en documentatie met een label.

Bluetooth

Connecteer via Bluetooth

Volg de aanwijzingen op het scherm in de app om je smartphone eenvoudig te verbinden met de P-touch CUBE printer dankzij een Bluetoothverbinding.

Anytime

Ontwerp je labels eender waar

Je draagt je smartphone elke dag bij je, dus gebruik elk vrij moment om labels of linten van tevoren te ontwerpen, zodat je ze kan afdrukken wanneer je thuiskomt.

Compact, elegant en makkelijk. De CUBE is er voor het hele gezin.

De P-touch CUBE is een moderne en elegante label- en lintenprinter geschikt voor thuisgebruik. Je zal er versteld van staan hoe leuk je gezin het zal vinden om mooie labels en satijnen linten te maken.

Dankzij een ruime keuze aan kleuren, kan je met labels en linten een finishing touch geven aan je DIY-creaties! De P-touch CUBE past zich aan al je projecten aan!

Design&Print

Probeer de P-touch Design&Print app. Hij is helemaal gratis!

Leef je uit met onze app en maak op een intuïtieve manier labels en linten met tal van lettertypen, frames en emoji. Je kan de app ook gebruiken als je nog geen P-touch CUBE bezit!

 

Ontdek wat je kan doen