Axtell logo

De uitdaging

Een betonbedrijf had robuuste, betrouwbare printers nodig voor point-of-sale documenten in stoffige omstandigheden.

De oplossing

Compacte, draagbare thermische printers PJ-762 van Brother die nauw verbonden zijn met het orderbeheersysteem van het bedrijf.

De resultaten

  • Professionele, betrouwbare en kostenefficiënte afdrukken op locatie die de merkperceptie verbeteren en voor een foutloze administratie zorgen.

Geen enkel elektronisch apparaat werkt graag in een stoffige omgeving en een vrachtwagen voor betonlevering is een van de stoffigste voertuigen.

 

David Trickey, Operations Director bij Axtell Group

Robuuste en compacte thermische printers leveren betrouwbare afdrukken in uitdagende omstandigheden

Axtell verdeelt beton, zand en andere bouwmaterialen in het zuiden van Engeland via een wagenpark van meer dan 80 voertuigen.

Vier jaar geleden besloot het bedrijf te investeren in een mobiele printoplossing ter vervanging van de pen-en-papier documenten die voorheen door de chauffeurs werden gemaakt - een foutgevoelige en minder professionele aanpak.

Printers in de voertuigen leveren merkconsistente en professionele resultaten

Nu zijn de de beton-, zand- en grindwagens van Axtell uitgerust met een gemonteerde thermische printer die via Bluetooth werkt met de PDA's of mobiele telefoons van de chauffeurs om documenten rechtstreeks vanuit het ordermanagementsysteem van het bedrijf af te drukken - de printers zijn compatibel met Apple iOS, Android en Windows mobile.

De printers zijn compact - ongeveer zo groot als een pak koekjes - en gebruiken thermische rollen die zonder inkt worden bedrukt door selectief voorgecoat papier te verhitten. Dit vereenvoudigt de bevoorrading en verhoogt de betrouwbaarheid. Het resultaat is consistentie, foutloos printen, een betere perceptie van het bedrijf door de klant en een betrouwbare verkoopadministratie.

Duurzame printers bieden uitstekende prestaties

Na vier jaar werken de printers nog steeds even goed, ondanks het dagelijks gebruik en blootstelling aan vaak stoffige omgevingen.

De printers leveren professionele resultaten, verminderen het verlies van de papieren documenten en de noodzaak om gegevens aan het eind van de dag te consolideren, maar ze verlaagden ook de kosten van verbruiksartikelen. Voorheen waren er vier kopieën van elk document nodig voor de administratie en de carbon-kopieerbare bonnenboeken waren een grote uitgave voor het bedrijf. De thermische papierrol is een aanzienlijk goedkopere oplossing.

David Trickey, Operations Director bij de Axtell Group zei: "Onze mobiele point-of-sale printers moeten uiterst robuust en betrouwbaar zijn en de Brother PJ-762 die we via het Barcode Warehouse hebben aangeschaft, doen het uitstekend, zelfs na jaren van non-stop intensief gebruik.”

Lees meer over de mobiele printoplossingen van Brother.

Wat is het resultaat?

White clipboard check icon on a round dark blue background

Betrouwbaar en kostenefficiënt printen

Een robuuste en betrouwbare oplossing die is afgestemd op de zakelijke behoeften van Axtell.

White eye icon on a round dark blue background

Verbeterde merkperceptie

Elke beton-, zand- en grindwagen van Axtell heeft nu een compacte printer voor foutloze documenten.

White cogs icon on a round dark blue background

Naadloze integratie

De oplossing verminderde de noodzaak om gegevens te consolideren en verkleinde het risico van verloren papier en documenten.

Ontdek hoe Brother je bedrijf kan helpen