1. Home Brother
 2. Business
 3. Resource Hub
 4. Blog
 5. Efficiëntie
 6. Maak een einde aan uw printerfobie of word printerfluisteraar in 10 stappen
Word een printerfluisteraar

Maak een einde aan uw printerfobie en word printerfluisteraar in 10 stappen

Nu we "printerfobie" toegelicht hebben, willen we werknemers helpen hun printverlamming te overwinnen.

Hier zijn onze tips om "printerfoben" (angst voor kantoorapparatuur met inkt of toner) te transformeren naar rustige en ervaren printfluisteraars.

 

Top 10 tips om uw printerfobie te overwinnen

 

 1. Zet uw angsten opzij... en ga ervoor!
  Met een positieve houding overwint u bijna elke situatie. Dus, bent u het beu om steeds om hulp te bellen als u een afdruktaak moet voltooien, doe dan mee aan onze missie "printerangsten overwinnen". Brother Request Help (hulp op afstand) biedt een interactief online vangnet, op kantoor en thuis. U ontvangt op elke moment ondersteuning en gemoedsrust.

 2. Sluit snel uw printer aan op uw computer!
  Uw computer en printer koppelen hoeft geen moeizame klus te zijn. Brother-printers zijn ontworpen om in slechts enkele eenvoudige stappen verbinding te maken met uw computer of mobiel toestel. Ga gewoon naar onze support-pagina, voer uw printermodelnummer in en volg de stappen om snel aan de slag te gaan.

 3. Vervang zelf de inkt- of tonercartridges
  Een essentiële stap om #printerfobie te verslaan en #printerfluisteraar te worden, is grip krijgen op het vervangen van inkt of toner, zeker als u thuis werkt. Oefening baart kunst! U zal vertrouwen krijgen en de kalmte bewaren in geval van nood. De meeste recente multifunctionele printers van Brother hebben groene hendels die het vervangen van de toner eenvoudig maken, zelfs voor de angstigste printergebruikers.

 4. Weet waar de reservecartridges worden bewaard
  Werknemers die twijfelen over het gebruik van de printer, kunnen worden afgeschrikt door totaal niet-gerelateerde frustraties, zoals niet weten waar het reservepapier of de toner of inkt liggen wanneer ze op kantoor zijn. Voorkom dit door de tijd te nemen om uit te zoeken waar deze essentiële items worden bewaard, of zorg ervoor dat u altijd wat voorraad in huis heeft.

 5. Vraag een demonstratie en snelkoppelingen naar apparaatinstructies
  Vraag uw IT-manager op kantoor (of printerfluisteraar) om u een korte tutorial te geven over het gebruik van uw printer, zowel face-to-face als virtueel. Dit geeft u een gedetailleerd beeld van de functies van het apparaat en wat u moet controleren als er een probleem is. Als u thuis werkt, downloadt u gewoon de gebruikershandleiding van de printer en hou deze bij de hand.

 6. Verken de printerinterface
  Sommige moderne printapparaten hebben intuïtieve interfaces en touchscreens die een kijk geven op hun functionaliteit en een manier om problemen op te lossen. Door de printer via het bedieningspaneel te verkennen en door de functies ervan te leren navigeren, kunt u veel toekomstige vragen voorkomen en paniek verminderen.

 7. Maak uzelf vertrouwd met de papierladen
  Printerfoben begrijpen ze niet: "Waarom zijn er zoveel? Waarvoor dienen de bewegende plastic schuiven? Argh, ik heb net de verkeerde gevuld." Bespaar tijd bij het bijvullen van papier in geval van nood en weet welke laden voor welk formaat en type papier worden gebruikt.

 8. Activeer de snelkoppelingen naar de basisafdrukopties
  Afdrukinstellingen zoals marges, afdrukstand, zwart-wit of kleur, enkelzijdig of dubbelzijdig worden allemaal vanaf de computer bestuurd wanneer u een document verzendt om af te drukken. Ontdek de basisafdrukopties en bespaar tijd. Ze zijn toegankelijk met de sneltoetsen Ctrl+P voor pc- en Command-P voor Mac-gebruikers.

 9. Oefen met scannen
  In principe is scannen niet moeilijk – u moet gewoon beslissen waar en hoe u het digitale bestand naar u toe wilt sturen. De verscheidenheid aan opties kan deze stap een beetje ontmoedigen, dus het eerste dat u moet doen, is uw voorkeur kiezen. Ontvangt u het digitale bestand nu liever per e-mail of zet u het liever rechtstreeks op een USB? Speel met de optiemogelijkheden en doe wat goed voor u is.

 10. Papierstoringen zijn geen nachtmerrie
  Panikeer niet als uw printer vastloopt. Meestal geeft uw display u een indicatie van waar de storing zou kunnen zijn. Volg gewoon de stappen op het scherm of controleer uw printer zorgvuldig om vastgelopen papier te verwijderen. Als de storing is opgelost, drukt u op doorgaan en ga verder met uw dag.

 

Nadat u geëxperimenteerd heeft, uw vaardigheden verbeterd en uw angsten de kop ingedrukt, waarom zou u anderen dan niet aanmoedigen om inspiratie te putten uit uw successen?

Getransformeerde printerfoben zijn de meest luidruchtige en gepassioneerde printfluisteraars, dus help ons in onze missie om de printvaardigheden van iedereen te verbeteren. Deel uw successen door ons te vertellen hoe u uw #Printerfobie heeft overwonnen om een #PrinterFluisteraar te worden.

Als u zich nog steeds niet op uw gemak voelt en hulp nodig heeft, ga dan naar onze support-pagina waar u een reeks praktische handleidingen voor uw specifieke printer kunt vinden.

Meer artikels over Brother Blog | Tips voor meer efficiëntie in uw bedrijf

Dit vindt u wellicht ook leuk...

Terug naar boven