• 0

  Nog 40 € te gaan voor gratis levering

  Mijn winkelmandje
  1. Home
  2. Business solutions
  3. Beveiliging

  FAQ - Vaak gestelde vragen

  Met onze functie voor beveiligd afdrukken (Secure Print) kunt u afdruktaken naar de printer verzenden en met een PIN-code beveiligen. Wanneer u een afdruktaak start, kunt u zelf een persoonlijke PIN-code instellen via de driver. Uw printer zal de afdruktaak pas uitvoeren wanneer u deze code ingeeft via het configuratiescherm. Zo kunt u zelf een rustige moment kiezen om uw afdrukken op te pikken.

  U kunt ook onze PrintSmart Secure Pro software gebruiken om uw afdrukken te beveiligen. Voor printers die NFC (Near Field Communication) ondersteunen kunt u naast een PIN-code ook een persoonlijke badge gebruiken om uzelf te identificeren.
  Dit houdt mogelijk een risico in voor uw vertrouwelijke documenten.

  De printer bewaart tijdelijk in het geheugen de afdruktaak die u doorgestuurd heeft met de Secure Print functie en dit tot deze wordt uitgeschakeld. Dit kan gaan van enkele uren tot zelfs dagen. Wanneer de tijdslimiet wordt overschreden, zal de printer uw afdruktaak annuleren en uw documenten uit het geheugen wissen.

  De Timed Erasing functie verhelpt dit probleem door het programmeren van een tijdslimiet waarbinnen uw documenten in het geheugen worden bewaard.
  Ja, dat kan op verschillende manieren. Met Secure Function Lock kunt u precies bepalen wie kan afdrukken, kopiëren, scannen of faxen met een printer. Gebruikers die toegang tot de printer hebben, dienen zich te identificeren met een persoonlijke PIN-code of met een badge als de printer NFC (Near Field Communication) ondersteunt.

  Met sommige Brother toestellen kunt u ook gebruikersrechten beheren via uw Active Directory of LDAP.

  Tot slot kunt u ook de
   Brother PrintSmart Secure Pro software gebruiken om de toegangsrechten van gebruikers te beheren.
  Nee. Wanneer u documenten uploadt naar een FTP-server moet u een gateway openzetten. Uw documenten worden mogelijk onderschept en de beveiliging van uw interne netwerk komt in het gedrang.

  Als u verzekerd wil zijn van een beveiligde gegevensoverdracht, dan kunt u documenten encrypteren wanneer u ze uploadt via Send to SFTP (Secure File Transfer Protocol).
  Het niet altijd mogelijk om te weten wie de afdruktaak heeft gelanceerd zodra deze voltooid is. Toch kunt u ervoor zorgen dat u altijd over de nodige gegevens beschikt.

  U kunt onder meer de gebruikersnaam, de datum en tijdstip of  zelfs een gepersonaliseerde boodschap automatisch toevoegen aan de header of footer van de pagina.

  PrintSmare Secure Pro is de ideale software voor organisaties die een meer geavanceerde monitoring tool vragen . Zo houdt u een overzicht van wie en wanneer een document afdrukt en ook hoeveel het u kost.

  Gratis whitepaper over beveiliging

  Leer meer over beveiligingsrisico's en hoe u ze kan vermijden

  Om maximale afdrukprestaties te kunnen garanderen, moeten onze toestellen over de meest recente technologieën voor beveiliging beschikken. Daarom hebben we in samenwerking met Computing belangrijke research verricht rond afdrukbeveiliging.

  Lees onze Security Whitepaper