1. Home Brother
  2. Business
  3. Retail
  4. Voedingsafdeling

Voordelen voor voedseletiketting

De implementatie van een draagbare printoplossing laat je medewerkers toe om producten op de toonbank aan te passen en te labelen.

Met barcode- en printsoftware kunnen snel en eenvoudig labels worden geprint.

Door de printer op het lichaam te dragen of op een karretje te gebruiken, kunnen labels op de toonbank, in de winkel of in het magazijn worden geprint.

Ingewikkelde informatie over ingrediënten is gemakkelijker af te lezen van een scherp geprint label.

Brother en externe leveranciers bieden labels van uitzonderlijke kwaliteit aan.

Voor al onze apparaten zijn een reeks accessoires beschikbaar om je workflow te helpen optimaliseren.

Food labelling

Een frisse benadering van voedseletikettering

Voeding wordt in alle productiestadia gemonitord zodat corrigerende maatregelen kunnen worden genomen wanneer zich een probleem voordoet. De primaire bekommernis is het beschermen van de consument en het minimaliseren van risico's voor de volksgezondheid.

Als voedsel onnauwkeurig wordt geëtiketteerd, kan dit leiden tot de sluiting van een bedrijf of een levensbedreigend risico voor de consument.

Brother heeft een schat aan ervaring met betrekking tot voedseletikettering. We begrijpen het belang van de zichtbaarheid van voedsel tijdens de levering naar de klant, zodat veiligheid en tevredenheid voorop staan.

"Zonder een labeltoestel zitten we met een zeer ernstig probleem, want de wet verplicht ons om voeding te etiketteren. We moeten voor elk artikel de houdbaarheidsdatum aangeven en voor de klant een bonnetje printen."

Executive Assistant, groothandel in levensmiddelen, Frankrijk.

Enkele typische toepassingen

price-label-meat-cheese

Bereide voeding

Print etiketten met de uiterste gebruiksdatum, het gewicht en info over allergenen en bevestig ze in elk stadium van de voedselproductie.

bread reduced price

Prijsverlaging

Etiketten met een verlaagde prijs en bijgewerkte barcode zorgen ervoor dat voedsel dat de houdbaarheidsdatum nadert nog wordt verkocht.

Cheese label

Verse voeding / deli

Etiketten met informatie over gewicht, inhoud, allergenen en de houdbaarheidsdatum kunnen ter plaatse aan de toog worden aangebracht.

RJ Series

Draagbare printoplossingen tot 4 inch

De RJ-serie is perfect voor retailers die hun personeel willen mobiliseren en labels op verschillende locaties in de winkel willen aanbrengen.

Alle apparaten kunnen op het lichaam worden gedragen en hun robuuste ontwerp maakt ze perfect voor gebruik op de winkelvloer en in het magazijn. Met hoge afdruksnelheden en een output tot 4 inch, kunnen uw werknemers waar dan ook etiketten aanpassen en afdrukken.

  • Volledige mobiliteit door on-body gebruik op de winkelvloer
  • Print zowel bonnen als etiketten
  • Robuust ontwerp

TD-2000 Series

Desktop labeloplossingen tot 2 inch

Verhoog de productiviteit van het personeel met een labeloplossing die een breed scala aan etiketten print om voedsel te etiketteren. De labelprinters uit de TD-2000 reeks kunnen op de winkelvloer, in het magazijn of aan de balie worden gebruikt met behulp van een karretje of mobiel werkstation.

Hun compacte ontwerp leent zich voor gebruik op drukke desktops en toonbanken zonder waardevolle werkruimte op te offeren. Scherpe tekst, logo's en barcodes worden afgedrukt op hoogwaardige Brother-media, waardoor klanten alle belangrijke informatie gemakkelijk kunnen lezen.

  • Compact design
  • Stand alone gebruik - geen PC nodig
  • Volledige mobiliteit dankzij de oplaadbare Li-ionbatterij en draadloze opties

Whitepaper

Veiligheid bovenaan de voedselketen

Voedselveiligheid en bescherming van de consument staan voorop bij alle detailhandelaren. De implicaties van slecht geëtiketteerde voedselproducten zijn ernstig en veroorzaken niet alleen gezondheidsrisico's voor de consument, maar kunnen ook leiden tot sluiting van bedrijven. Er zijn voorschriften om ervoor te zorgen dat de consument weet wat hij eet en eventuele problemen kunnen worden herleid tot de bron. Brother onderzocht deze problemen in een whitepaper over traceerbaarheid van voeding.

Whitepaper over traceerbaarheid van voeding