1. Home Brother
  2. Business
  3. Resource Hub
  4. Blog
  5. Mobiliteit
  6. Mobiel en desktop printen zonder inkt binnen handbereik
mobile-printer-range

Mobiel en desktop printen zonder inkt binnen handbereik

Dankzij de snel evoluerende technologie is printen voor externe en mobiele medewerkers vandaag efficiënter en flexibeler geworden. Er is een overvloed aan slimme toestellen beschikbaar op de werkplek wat afdrukken on-demand, op elke locatie en ook zonder inkt mogelijk maakt.

Brother brengt printen binnen handbereik van de gebruikers met een assortiment mobiele en desktopprinters dat de afgelopen jaren aanzienlijk uitgebreid werd. Dankzij een ervaring op gebied van innovatie van meer dan 100 jaar kan Brother een oplossing bieden die beantwoordt aan de vereisten van een verscheidenheid aan klanten en sectoren. De verschillende printers hebben allemaal één overeenkomst: ze staan altijd 'at your side'.

Printen op kantoor

Het ruime gamma TD-desktoplabelprinters van Brother biedt een oplossing voor iedereen.

In de gezondheidszorg en de voedingssector is het afdrukken van de juiste informatie op labels van cruciaal en mogelijk levensreddend belang. In magazijnen en winkels is het efficiënt printen van labels ook essentieel voor productieve processen die helpen bij het maximaliseren van de winst en verbeteren van de klantervaring.

TD-desktopprinters zijn aanpasbaar, professioneel, betrouwbaar en altijd klaar om te presteren wanneer je ze nodig hebt voor welke toepassing ook.

Robuust, betrouwbaar en klaar voor gebruik

Het RJ-gamma van Brother beschikt over kleine maar krachtige printers. Ze zijn ontworpen om duurzaam, snel en wendbaar te zijn, compact van formaat, draagbaar en overal verbonden.

In de snelle detailhandel is efficiëntie van groot belang, of je nu mobiele kassabons wilt afdrukken, click&collect-bestellingen beheren of rayon-labels printen. Ook in de openbare veiligheid hebben gebruikers, die parkeer- en snelheidsboetes moeten afdrukken, een productieve tool nodig om efficiënt te kunnen werken.

Draagbaar printen op zak

De reeks PJ mobiele printers van Brother drukt zonder inkt documenten van een volledige pagina af. Externe medewerkers kunnen onderweg printen dankzij het compacte en lichtgewicht ontwerp of de printer meenemen naar vergaderingen. Het toestel kan gemakkelijk in een jaszak of aktetas gestopt worden, waardoor gebruikers professioneler, gestroomlijnder en efficiënter te werk gaan.

De PJ-serie is flexibel ontworpen met accessoires voor verschillende toepassingen en print A4-documenten, medische rapporten, servicedocumentatie en evenzeer tattoo-sjablonen. Voor iedereen is er wel een geschikte printer.

Ontdek meer over het aanbod mobiele Brother-printers in deze video.

Meer artikels over Brother Blog | Tips om slimmer en mobiel te werken

Dit vind je wellicht ook leuk...

Terug naar boven