why-genuine-supplies-are-worth-it-every-time

Waarom kiezen voor originele cartridges?

Bij het runnen van een onderneming mag kwaliteit nooit in gevaar komen. Consistentie is hierbij de sleutel.

Wanneer je een bedrijf leidt, is er weinig tijd over om bezig te zijn met de basisbehoeften van je kantoor, zoals printen. Eenvoudig gesteld : deze processen moeten elke keer opnieuw naadloos werken.

Inkt- en tonercartridges van derde leveranciers zijn overal verkrijgbaar. Ondernemingen kiezen er vaak voor in de overtuiging dat ze dezelfde prestaties leveren als originele verbruiksartikelen. In werkelijkheid kan dit een kostbare keuze zijn, omdat niet-originele verbruiksartikelen meerdere risico's kunnen opleveren en zowel de afdrukkwaliteit als de prestaties in gevaar brengen.

Om het bewustzijn over deze risico's te vergroten, hebben we vijf redenen uiteengezet waarom originele verbruiksartikelen een slimme keuze zijn voor ondernemingen en bij ieder gebruik zeker de moeite waard zijn:

1. Betrouwbaarheid

Niet-originele verbruiksartikelen kunnen veel problemen veroorzaken. 49%1 van de geteste cartridges van derden hebben de nominale paginaopbrengsten niet bereikt, waardoor ze sneller leeg kunnen raken dan normaal. Originele verbruiksartikelen worden grondig getest om ervoor te zorgen dat ze elke keer perfect samenwerken met je printer.

2. Milieu

Ondernemingen worden zich steeds meer bewust van hun impact op het milieu. Recycleren is eenvoudig bij Brother: je stuurt je lege cartridges gratis terug en we zullen ze hergebruiken, opknappen, repareren of recycleren. Brother-printers zijn ontworpen om te werken met originele Brother-supplies, om afval te verminderen en hun impact op het milieu te beperken.

3. Gezondheid en veiligheid

Gezondheid en veiligheid zijn van cruciaal belang voor elk bedrijf, maar ze kunnen negatief worden beïnvloed door het gebruik van niet-originele toners of inktpatronen. Cartridges van derden kunnen soms lekken en niet voldoen aan bepaalde veiligheidseisen. De originelen van Brother zijn getest volgens de hoogste normen, zodat gebruikers erop kunnen vertrouwen dat ze altijd veilig zijn.

4. Kwaliteit

Alle afgedrukte documenten voor de klanten moeten van de hoogste kwaliteit zijn, want ze vormen een directe weerspiegeling van je bedrijf. Afdrukken met niet-originele verbruiksartikelen kan risico’s met zich brengen, zoals vlekken of vegen en opnieuw moeten afdrukken. In dit geval zullen je afdrukkosten verhogen. Het gebruik van originele supplies zorgt ervoor dat er elke keer een perfecte printkwaliteit wordt geleverd.

5. Garantie

Het gebruik van producten van andere leveranciers kan de garantie van een toestel tenietdoen. Originele toners en inktpatronen worden speciaal ontwikkeld door dezelfde deskundige ingenieurs die onze printers ontwerpen en dit volgens dezelfde normen. Onze verbruiksartikelen en printers werken in perfecte harmonie samen.

Lees meer over waarom originele verbruiksartikelen het elke keer waard zijn.

1 Statistiek overgenomen van: Is OEM toner really better? Putting genuine toner to the test against third-party compatibles, Keypoint Intelligence, July 2018

Meer artikels over Brother Blog | Tips voor meer efficiëntie in je bedrijf

Dit vind je wellicht ook leuk...

Terug naar boven