1. Home Brother
 2. Business
 3. Resource Hub
 4. Blog
 5. Efficiëntie
 6. Label als een professional met de nieuwe zelflaminerende tape van Brother
pro-tapes-network-installer

Label als een professional met de nieuwe zelflaminerende tape van Brother

Werken in de netwerkinfrastructuur, het netwerk in de lucht houden en soepel laten draaien, is een essentieel onderdeel van het werk van de netwerkprofessional. Als er toch een storing optreedt, is snel herstel de sleutel.

Bij het beheer van netwerkproblemen of het vermijden van uitval, is tijd van cruciaal belang, want elke verloren seconde is kostbaar voor een onderneming. Om problemen efficiënt op te lossen, moet het netwerk duidelijk en beknopt gelabeld worden.

Om je te ondersteunen bij je efficiënte labelling lanceert Brother zijn nieuwe zelflaminerende tape - een duurzame, flexibele en kosteneffectieve labeloplossing.

De zelflaminerende tape voegt zich toe aan het onlangs gelanceerde P-touch Pro Tape gamma van Brother en is speciaal ontworpen met het oog op datacenters.

Het Pro Tape assortiment is bijzonder nuttig in de netwerkinfrastructuur voor rack-ID, paneel-ID, poort-ID, apparatuuruitgang-ID, telecommunicatie-uitgang ID, optionele elementen ID, kabel-ID tussen patchpanelen, patchkabel-ID tussen poorten/patchpanelen en netsnoer te labelen, netsnoer-ID.

Een enkele oplossing bespaart tijd en kosten

De nieuwe tape van Brother lamineert het label tijdens het afdrukken; gebruikers hoeven niet langer het hele afgedrukte gebied te omwikkelen. Dit proces verhoogt de snelheid van het aanbrengen van labels èn het bespaart ook geld, omdat installateurs nu een Brother-tape van 24 mm breed kunnen gebruiken om CAT6A-kabels met een grotere diameter te labelen zonder dat ze een grotere tape nodig hebben.

pro-tapes-network-installer-blog-image

Professionele labels voor alle toepassingen

Het P-touch Pro Tape-assortiment bestaat uit 6 bijkomende tapes in verschillende breedte- en kleurcombinaties:

 • Met de zelflaminerende tape worden afgedrukte labels beschermd en permanent verzegeld met een gelamineerde laag. Ideaal voor kabels inclusief CAT6A.
 • Sterk klevende gelamineerde tape ontworpen voor gladde, gestructureerde en gepoedercoate oppervlakken.
 • Gestanste, niet-gelamineerde vlaglabel ideaal voor glasvezelkabels en andere dunne kabels.
 • Flexibele ID gelamineerde tape voor kabelwikkels en vlaggen.
 • Krimpkous gemaakt van speciale niet-klevende tape en krimpt bij het verhitten om de kabel heen.
 • Gelamineerde veiligheidstape voor extra gemoedsrust - laat zichtbaar zien of er met het label geknoeid is en kan na het verwijderen niet opnieuw worden aangebracht.
 • Stenciltape geschikt voor industriële markten - de tape heeft een thermisch gevoelige laag die inkt of speciale vloeistoffen maskeert om componenten of onderdelen direct te markeren

Elke keer weer gelabeld blijven

Brother P-touch gelamineerde labels hebben een reeks strenge tests ondergaan om aan te tonen dat ze op hun plaats en leesbaar blijven bij blootstelling aan slijtage, chemicaliën en extreme temperaturen.

Tijdens onafhankelijke tests werd vastgesteld dat de sterkte van de kleefband gemiddeld 3 keer hoger is dan bij de standaardtape van Brother - de labels blijven intact op gestructureerde oppervlakken. De gelamineerde tapes zijn ideaal voor gebruik in serverruimtes.

Onze flexibele ID-tape en zelflaminerende tapes hebben een speciaal samengestelde kleefstof om veilig rond gebogen oppervlakken met een minimale diameter van 3 mm te wikkelen.

Bovendien is de robuuste krimpkous UL-gecertificeerd (safety certification) - erkend volgens UL224 VW-1.

Gebruikers mogen erop vertrouwen dat deze tapes voldoen aan de vooropgestelde eisen aangezien er voldaan wordt aan de ISO / IEC 14763-2- en ANSI / TIA-606-C-normen voor ingenieurs van netwerkinfrastructuur.

Wanneer je kiest voor een originele Brother labelvoorraad voor je Brother labelprinter, kies je ook voor een sterk samenwerkend team - ze leveren samen conforme en efficiënte resultaten; je investering in labelapparatuur wordt beschermd.

Brother Pro Tape is beschikbaar voor deze labelprinters. Volledige informatie over Pro Tape op https://www.brother.be/nl-be/verbruiksartikelen/labels-en-etiketten/pro-tapes.

Meer artikels over Brother Blog | Tips voor meer efficiëntie in je bedrijf

Dit vind je wellicht ook leuk...

Terug naar boven