1. Home Brother
  2. Business
  3. Resource Hub
  4. Blog
  5. Efficiëntie
  6. All in Box verandert je manier van printen
all-in-box

All in Box verandert je manier van printen

Nu we een tijdperk ingaan waarin comfort voorop staat, biedt Brother een eenvoudig en ingenieus concept om te voldoen aan de printbehoeften van kleine bedrijven en thuiswerkers.

De All in Box-bundels zijn specifiek ontworpen voor ultiem gebruiksgemak van onze klanten en zorgen voor 3 jaar1 ononderbroken printen. Ze zijn zowel met laserprinters als inkjetprinters beschikbaar.

Innovatie op gebied van eenvoud

Het vervangen van inktpatronen of toners, haastig of tijdens het afdrukken, is misschien wel de grootste bron van frustratie bij de printergebruiker. Door te zorgen voor meer tijd, meer besparingen en minder stress, bieden All In Box packs een compleet afdrukpakket voor ononderbroken gebruik.

Een printconcept dat goed is voor je budget en voor de planeet

Met een enorme capaciteit ontsluiten de inktpatronen en toners met superhoog rendement nieuwe printkracht. De All in Box inkjetbundels zijn uitgerust met vier inktcartridges. Dit resulteert in een equivalent van 105 reguliere cartridges2.

De All in Box laserbundels worden geleverd met toners die vijf keer zoveel rendement opleveren als de standaard mono laser toner. Dit printconcept is niet alleen goed voor je portefeuille, maar ook beter voor de planeet.

De verbruiksartikelen met een hoge capaciteit die in de All In Box packs zitten, besparen je veel winkelbezoeken en online bestellingen: een bijzonder efficiënt en milieuvriendelijk concept.

Een ander voordeel van deze verbruiksmaterialen met hoog rendement is het verminderde gebruik van plastic per afgedrukte pagina.

Een opmerkelijk printconcept met ongekend potentieel

Brother biedt vier All in Box bundels, waarvan twee met een inkjetprinter en twee met een laserprinter, zodat er voor iedere printbehoefte een oplossing bestaat.

Peter Hanne, Sales Manager bij Brother International Belgium, verklaart: "All in box belooft ononderbroken en zorgeloos printen en lagere printkosten, een concept dat mensen en bedrijven de gelegenheid geeft zich te concentreren op hun belangrijke activiteiten. De eerste reactie op het aanbod was buitengewoon positief en we hopen dat de All in Box zijn weg blijft vinden naar mensen die op zoek zijn naar een eenvoudige en budgetvriendelijke printoplossing."

1 De bundel bevat geen papier. Opbrengst cartridges in overeenstemming met ISO / IEC 19752 (laser) en ISO / IEC 24711 (inkjet)
2 Vergelijking tussen de kost van een Brother All in Box-printer en de kost van een DCP-J572DW plus het aantal extra LC3211-inktpatronen nodig om hetzelfde aantal pagina's te printen als LC3235XL-inktpatronen (6000/5000 mono/kleur, meegeleverd met All in Box). Paginaopbrengsten in overeenstemming met ISO/IEC 24711. Prijzen gebaseerd op de aanbevolen verkoopprijzen (€) van de fabrikant in mei 2019. De opbrengst van meegeleverde inktpatronen wordt in rekening gebracht.

Meer artikels over Brother Blog | Tips voor meer efficiëntie in je bedrijf

Dit vind je wellicht ook leuk...

Terug naar boven