1. Home Brother
  2. Over ons
  3. Nieuws
  4. 2020
  5. Brother sluit aan bij World’s Best Employers 2020

Brother sluit aan bij World’s Best Employers 2020

Brother Industries, Ltd. (President: Ichiro Sasaki) kondigt aan dat het bedrijf werd opgenomen in de lijst 2020 "World's Best Employers", opgesteld door Forbes Magazine in samenwerking met Statista. Deze jaarlijkse lijst verschijnt voor de vierde keer. Het is de eerste keer dat Brother wordt gerangschikt (nr. 130) bij de 750 multinationals en bedrijven met hoofdkantoor in 45 landen.

"We zijn vereerd dat Brother vermeld wordt als een van 's werelds beste werkgevers", vertelt president Ichiro Sasaki. "Het is een bewijs van onze waarden en de toewijding voor onze medewerkers, die de Brother-belofte "At your side" elke dag waarmaken."

Deze ranglijst is gebaseerd op enquêteresultaten van 160.000 full- en parttime werknemers in 58 landen die voor bedrijven met vestigingen in meerdere landen en regio's werken. Het onderzoek werd van juni tot juli uitgevoerd door het Duitse marktonderzoeksbureau Statista. De respondenten beoordeelden hun bereidheid om hun eigen werkgevers aan te bevelen bij familie en vrienden, evenals de reacties van hun bedrijf op de COVID-19-pandemie en andere aspecten van het bedrijf, zoals het imago, de economische voetafdruk, talentontwikkeling, gendergelijkheid en sociale verantwoordelijkheid.

Sinds de oprichting van de Brother Group is het bedrijf vol vertrouwen uitdagingen aangegaan en heeft het zich aangepast aan veranderende tijden en omgevingen, waarbij het consequent doorgaat met het cultiveren van nieuwe markten en groei. Sinds het begin van de pandemie heeft de Brother Group een groot aantal COVID-19-gerelateerde veiligheidsmaatregelen ingevoerd op al zijn locaties, waaronder de verdeling van mondmaskers aan essentiële medewerkers en het aanbrengen van de nodige proces- en beleidsupdates om medewerkers te beschermen. Ons wereldwijd personeelsbestand wordt gevoed door toptalent en een samenwerkingscultuur, en blijft toegewijd aan het leveren van naadloze productoplossingen met een klantgerichte filosofie.

"Brother streeft er voortdurend naar om zijn medewerkers te belonen, motiveren en erkennen, en zinvolle oplossingen te creëren om het leven van onze medewerkers, klanten en gemeenschappen te verbeteren en te verrijken", aldus Sasaki. "Als wereldwijde werkgever weten we dat onze aanpak en ons bedrijf gestuurd worden door onze waarden. Deze erkenning is belangrijk voor ons. We zijn er trots op dat onze werknemers over de hele wereld het fijn vinden om voor de Brother Group te werken."

Over Brother

Met een geschiedenis van meer dan 100 jaar innovatie is Brother vandaag een wereldwijde leverancier van bedrijfsoplossingen. De onderneming werd in 1908 in Japan opgericht als Yasui Sewing Machines Co en later omgedoopt tot Brother. Over de hele wereld actief in meer dan 40 landen past Brother zich voortdurend aan om doeltreffende oplossingen te brengen die beantwoorden aan een steeds veranderende markt. Van Managed Print Services tot printers, scanners en labelprinters. De producten en services van Brother zijn ontworpen om de efficiëntie en productiviteit te verhogen en de samenwerking op de werkplek aan te moedigen.

worlds-best-employers-forbes-2020