1. Home Brother
  2. Business
  3. Resource Hub
  4. Blog
  5. Efficiëntie
  6. Labeloplossingen en mobile printing voor succesvolle ondersteuning van transport en logistiek
Brother neemt in september 2022 deel aan het Transport & Logistics event in Flanders Expo Gent

Labeloplossingen en mobile printing voor succesvolle ondersteuning van transport en logistiek

Tijdigheid en precisie zijn essentieel in de transport- en logistieke sector. Voor het traject van de opslag van producten in het magazijn tot de levering bij de klant heeft Brother dé expertise in huis om te helpen bij het efficiënt en succesvol beheren en uitvoeren van elk van deze etappes in de toeleveringsketen en dit in een steeds veranderende digitale omgeving.

Brother biedt al decennialang hoogwaardige printers en multifunctionals aan die moeiteloos aan de opgelegde standaarden voldoen.

Uitbreiding labeloplossingen naar transport en logistiek

Sinds kort is Brother volop bezig met het uitbreiden van zijn professioneel labelprinter-assortiment. Na meer dan 35 jaar heeft Brother een zeer stevige en betrouwbare reputatie opgebouwd op de kantoormarkt. Deze ervaring hebben we nu aangewend om een brug te slaan naar Transport & Logistiek. Niet enkel de kwaliteit van de geprinte labels is in deze sector belangrijk. Ook de snelheid en flexibiliteit waarmee úw perfecte labels geprint worden is van cruciaal belang.

Verder ontwerpen we onze toestellen om perfect te passen in je werkomgeving én vlekkeloos en vlot te communiceren met elke mogelijke software in je bedrijf. Dit is ook de reden waarom Brother de nodige allianties is aangegaan met de gekende spelers in de markt, waaronder Bartender, Teklynx, Nicelabel en SAP.

Deelname event Transport & Logistics in Flanders Expo Gent

Dit jaar zal Brother voor het eerst deelnemen aan het Transport &Logistics-event in Flanders Expo te Gent op 13, 14 en 15 september (stand 1524). We vinden de tijd rijp om ons te tonen aan een marktsegment waar de gestelde eisen bijzonder hoog zijn.

In ons assortiment voor transport en logistiek stellen we 4 productgroepen voor.

  • TD - labelprinters met een ‘desktop-formaat’
  • TJ - labelprinters voor extreem hoge volumes
  • PJ - ultra mobiele A4-printers
  • RJ - on-body printers voor labels en tickets (indien gewenst)
Brother op het Transport & Logistics event in Flanders Expo Gent in september 2022

 

Labeloplossingen en mobile printing uitgelegd

In onze TD-range bieden we zowel DT (direct thermisch) als TT (thermo transfert) labelprinters aan. We hebben labelers voor etiketten en tickets met een breedte tot 2 en 4 inch. Verder kan je de toestellen voorzien van een labelpeeler of een automatisch labelsnijder. Natuurlijk heb je de keuze uit een 200 of 300 dpi printresolutie én kan je naast een ethernet-connectie ook voor een BlueTooth- en/of Wifi-module kiezen. Er zijn zelfs modellen waarmee je RFID-labels kunt bedrukken en info schrijven op de tags. Brother biedt voor dit labelgamma ook een uitgebreid assortiment inktlinten aan die perfect passen bij de job die je wenst uit te voeren.

Onze TJ-labelprinters zijn ontworpen om 10.000 of meer labels per dag te produceren. Ook hier kan je de gekende accessoires bijvoegen: autopeeler of automatisch labelsnijder, wifi,… Ons topmodel is zelfs uitgerust met een internal rewinder, zodat je perfect R2R (roll-to-roll) kunt printen.

De PJ-modellen zijn dan weer speciaal ontworpen voor je mobiele medewerkers die op elk moment, op elke plaats en in elke omstandigheid een A4-pagina kunnen printen. Denk maar aan leveringsnota’s, retourdocumenten of rapporten die de klant vraagt tijdens het gesprek ter plaatse.

Tenslotte kan je op de T&L-beurs ook onze compacte en robuuste “on-body” RJ-printers ontdekken. Ze combineren een extreme mobiliteit met een perfect print-out van zowel tickets als labels. Misschien wens je ze in te bouwen in een vorklift of truck? Ook dat is perfect mogelijk dankzij de op maat gemaakte car-mounts.

Zoals je ziet is er heel wat te ontdekken op onze stand tijdens event Transport & Logistics in Flanders Expo in Gent op 13, 14 en 15 september. Natuurlijk blijft onze belangrijkste troef de “at your side”-filosofie die we al meer dan 50 jaar hanteren in België. We zijn er niet enkel met raad en daad, maar ook helpen we je met het zoeken naar de antwoorden op je vraag.

Kom gerust langs op stand 1524 voor een persoonlijk gesprek met ons. Welkom!

Wens je nu contact op te nemen met een expert ter zake? Stuur je bericht naar label@brother.be.

Meer artikels over Brother Blog | Tips voor meer efficiëntie in je bedrijf

Dit vind je wellicht ook leuk...

Terug naar boven