1. Home Brother
  2. Over ons
  3. Nieuws
  4. 2022
  5. Nieuwe Color Label Editor 2 app voor VC-500W

De nieuwe Color Label Editor 2 app voor de VC-500W is er!

De verbeterde Color Label Editor 2 app zit boordevol nieuwe functies voor gebruikers die hun kleurenlabelprinter VC-500W optimaal willen benutten - van knutselaars tot bedrijfsprofessionals.

Deze gloednieuwe app biedt de gebruikers van de VC-500W gepersonaliseerde content op maat van hun behoeften. De functies variëren van een fotobooth met ingebouwde timer en decoratiesjablonen tot lay-outs op maat van bedrijven en detailhandelaars.

Jo De Jaeger, Labelling & Mobile Printing Solutions Manager bij Brother International Belgium, is verheugd dat de nieuwe software nu beschikbaar is voor de klanten. "We hebben naar onze klanten geluisterd, verbeterden onze huidige app en maakten hem tegelijkertijd veel gebruiksvriendelijker. Gebruikers kunnen nu gemakkelijk verbinding maken met de app via Wi-Fi en onmiddellijk beginnen met het ontwerpen van gepersonaliseerde labels. Een verscheidenheid aan cliparts en creatieve sjablonen met extra downloadbare inhoud zijn voor dit doel direct beschikbaar.”

"Via de aanpasbare interface krijgen gebruikers de inhoud te zien die voor hen het meest relevant is en onmiddellijk kan gebruikt worden om labels te maken. Met behulp van de eenvoudige share-functies worden labelontwerpen eenvoudig uitgewisseld tussen de VC-500W-gebruikers en rechtstreeks vanuit de app afgedrukt. Ook is het mogelijk dat gebruikers verbinding maken met sociale netwerken, zoals Instagram of Facebook, en met één druk op de knop foto's uploaden."

De Color Label Editor 2 is compatibel met de VC-500W-kleurenprinter die gebruik maakt van de innovatieve ZINK Zero Ink™-technologie om zelfklevende labels in een breed kleurengamma te maken. Dankzij deze technologie en in combinatie met de nieuwe app kunnen gebruikers snel verbluffende labels van hoge kwaliteit printen op breedtes van 9 tot 50mm.

De Color Label Editor 2 app kan nu gratis gedownload worden via Google Play en de Apple App Store.

Color label editor 2 VC-500W