Zes goede redenen voor facility managers om te labelen

Vermijd fouten bij het gebruik van apparatuur op de werkplek

Geef duidelijke instructies aan de gebruikers met een duurzaam Brother P-touch label over het gebruik van airconditioningsbedieningen, vergaderzaalprojectors of audio/videoapparatuur, bedieningspanelen, machines en andere elementen.

Vergewis je ervan dat het interne beleid wordt opgevolgd

Gebruik aangepaste labels om instructies te geven over hoe aan het interne beleid van je bedrijf wordt voldaan.

Voldoe aan gezondheids- en veiligheidsnormen

Waarschuwings- en veiligheidssymbolen zijn nodig rond risicopunten, zoals het informeren van personeel en bezoekers over heet water, gevaar voor uitglijden, het correcte gebruik van gevaarlijke machines en andere risico's. Het aanmaken van aangepaste gemakkelijk te lezen symbolen met Brother P-touch gelamineerde labels zorgt ervoor dat risico's worden geminimaliseerd en dat medewerkers en bezoekers op de hoogte zijn van gezondheids- en veiligheidsproblemen.

Het testen van apparatuur, accreditatie of documentatie

Door het markeren van apparatuur met activalabels, geproduceerd in eigen huis en wanneer nodig, kunnen fouten door het testen van de verkeerde apparatuur worden geminimaliseerd. PAT-testen (testen van draagbare apparaten) kunnen worden gestroomlijnd door het afdrukken en toepassen van PAT-testlabels die zijn geproduceerd op een Brother P-touch labelprinter.

Zorg ervoor dat de verzekeringsdekking niet ongeldig is

Veel verzekeringspolissen hebben strikte regels om ervoor te zorgen dat, waar nodig, duidelijke instructies worden gegeven in de risicozones om de kans op letsel of schade aan eigendommen te beperken. Maak ter plekke aangepaste labels met behulp van een Brother P-touch labelprinter.

Vermijd verwarring tijdens evacuaties

Zorg ervoor dat gebouwen efficiënt geëvacueerd worden en de beleidslijnen correct worden opgevolgd door gebruik te maken van duidelijke signalering op de evacuatieroutes, -uitgangen en -uitrusting. Actualiseer de signalering van evacuatie-instructies met duurzame, gemakkelijk te lezen labels voor het aangeven van verzamelpunten, op te bellen telefoonnummers etc.

Aanbevolen labelprinters voor facility managers

Brother labelprinters en gespecialiseerde labels - ontwikkeld om samen te werken

Het Brother PT-P900W model met de breedste afdrukbreedte in het assortiment, honderden symbolen, streepjescodeprinting en de mogelijkheid om labels vanuit Microsoft Office af te drukken, is de ideale printer voor het maken van aangepaste symbolen, instructies, veiligheidsinformatie en activastickers in je organisatie. En met een assortiment Brother tapecassettes verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen voor meerdere toepassingen, heb je de ideale labelingoplossing voor de faciliteiten en activa in je bedrijf.

pro-tapes

Professionele labeltapes voor facility management

Het Brother Pro Tape assortiment is ontwikkeld voor professionals die betrouwbare en duurzame identificatielabels voor de lange termijn nodig hebben. We hebben onze gelamineerde labels zelfs getest op de effecten van water, chemicaliën, olie, hitte, kou, zonlicht en meer.

Laat de kwaliteit van een professional achter. Brother labelprinters produceren labels die je helpen de organisatie op kantoor te bewaren en te beantwoorden aan de verschillende veiligheidsvoorschriften. Een gamma tapes die gebruik maken van speciale materialen en kleefmiddelen werd ontwikkeld voor het omhullen van kabels, krimpkoushulzen, gebruik op ruwe ondergronden en labels waaraan herkend kan worden of ermee werd geknoeid.

Pro Tapes voor faciliteitenbeheer