1. Home Brother
  2. Business
  3. Resource Hub
  4. Kenniscentrum
  5. Printing
  6. Gegevensbeveiliging: 3 tips voor een betrouwbare printer
3-ways-to-boost-your-printers-reliability

Gegevensbeveiliging: 3 tips voor een betrouwbare printer

Het ligt voor de hand: om productief en competitief te blijven, moeten bedrijven kunnen vertrouwen op 100% betrouwbare printapparatuur. Hier zijn 3 tips die u helpen de beveiliging van al uw vertrouwelijke gegevens te versterken!

U gebruikt uw voertuig, uw gsm en uw essentiële tools om te werken, de tevredenheid van uw klanten te garanderen en de continuïteit van uw activiteiten te verzekeren. Het is daarom essentieel dat uw apparatuur betrouwbaar is, up-to-date blijft en in perfecte staat verkeert om onaangename verrassingen te vermijden. In tegenstelling tot andere zakelijke apparatuur worden printers te vaak over het hoofd gezien, ondanks de cruciale rol die ze spelen in het dagelijkse leven van de organisatie. Hier zijn een paar eenvoudige tips die u helpen de efficiëntie en betrouwbaarheid van uw producten te garanderen, zodat u zelfverzekerd kunt afdrukken.

Vermijd compatibele supplies en kies voor originele verbruiksartikelen

Zoals het gezegde luidt: "je krijgt wat je geeft". Dit geldt met name voor de verbruiksartikelen, inkt en toners die u in uw printer stopt. Welk merk printer u ook kiest, we raden u aan om alleen originele verbruiksmaterialen te kopen. Waarom? Omdat ze zijn ontworpen voor uw apparaat. Originele inkten en toners geven uw documenten de afdrukkwaliteit die nodig is voor vergaderingen met of presentaties voor klanten. Originele verbruiksartikelen beschadigen uw apparatuur niet, omdat ze zijn afgestemd op specifieke toepassingen en modellen, waardoor het risico op defecten wordt beperkt en de levensduur van de producten wordt verlengd. Downtime is geen optie als u binnen een strakke deadline iets moet printen!

Bescherm uw investering met onze garantie

Met een goede garantie zorgt u ervoor dat uw apparaat snel (en meestal gratis) wordt hersteld als het defect is. Elke nieuwe Brother printer heeft een garantie van 2 jaar (herstelling of vervanging van defecte onderdelen). Deze garantie kan worden uitgebreid tot 3 of 5 jaar on site onderhoud, zodat u niet te veel tijd hoeft te besteden aan het oplossen van problemen met uw printer en u meer tijd heeft om u op uw bedrijf te concentreren.

Kies voor een totaaloplossing

Met onze exclusieve "All in Box" formule krijgt u een printer die voor zichzelf zorgt. U koopt een pakket met de printer en alles wat u nodig heeft om lang (tot 3 jaar) gemakkelijk te kunnen printen, inclusief drie jaar garantie. Niets dan voordelen! U bespaart tijd omdat u bij pech geen verbruiksartikelen hoeft aan te schaffen en u hoeft zich ook geen zorgen te maken over herstellingen. Daarnaast realiseert u een aanzienlijke besparing ten opzichte van een losse aankoop.

Ontdek de oplossingen van Brother die uw afdruktaken vergemakkelijken.

Meer artikels over Printing

Terug naar boven