1. Home Brother
  2. Business
  3. Resource Hub
  4. Kenniscentrum
  5. Printing
  6. Gegevensbeveiliging: 3 tips voor een betrouwbare printer
3-ways-to-boost-your-printers-reliability

Gegevensbeveiliging: 3 tips voor een betrouwbare printer

Het ligt voor de hand: om productief en competitief te blijven, moeten bedrijven kunnen vertrouwen op 100% betrouwbare printapparatuur. Hier zijn 3 tips die je helpen de beveiliging van al je vertrouwelijke gegevens te versterken.

Je gebruikt je voertuig, je gsm en je essentiële tools om te werken, de tevredenheid van je klanten te garanderen en de continuïteit van je activiteiten te verzekeren. Het is daarom essentieel dat je apparatuur betrouwbaar is, up-to-date blijft en in perfecte staat verkeert om onaangename verrassingen te vermijden. In tegenstelling tot andere zakelijke apparatuur worden printers te vaak over het hoofd gezien, ondanks de cruciale rol die ze spelen in het dagelijkse leven van de organisatie. Hier zijn een paar eenvoudige tips die je helpen de efficiëntie en betrouwbaarheid van je producten te garanderen, zodat je zelfverzekerd kan afdrukken.

Vermijd compatibele supplies en kies voor originele verbruiksartikelen

Zoals het gezegde luidt: "je krijgt wat je geeft". Dit geldt met name voor de verbruiksartikelen, inkt en toners die je in je printer stopt. Welk merk printer je ook kiest, we raden je aan om alleen originele verbruiksmaterialen te kopen. Waarom? Omdat ze zijn ontworpen voor je apparaat. Originele inkten en toners geven je documenten de afdrukkwaliteit die nodig is voor vergaderingen met of presentaties voor klanten. Originele verbruiksartikelen beschadigen je apparatuur niet, omdat ze zijn afgestemd op specifieke toepassingen en modellen, waardoor het risico op defecten wordt beperkt en de levensduur van de producten wordt verlengd. Downtime is geen optie als je binnen een strakke deadline iets moet printen!

Bescherm je investering met onze garantie

Met een goede garantie zorg je ervoor dat je apparaat snel (en meestal gratis) wordt hersteld als het defect is. Elke nieuwe Brother printer heeft een garantie van 2 jaar (herstelling of vervanging van defecte onderdelen). Deze garantie kan worden uitgebreid tot 3 of 5 jaar on site onderhoud, zodat je niet te veel tijd hoeft te besteden aan het oplossen van problemen met je printer en je meer tijd hebt om je op je bedrijf te concentreren.

Kies voor een totaaloplossing

Met onze exclusieve "All in Box" formule krijg je een printer die voor zichzelf zorgt. Je koopt een pakket met de printer en alles wat je nodig hebt om lang (tot 3 jaar) gemakkelijk te kunnen printen, inclusief drie jaar garantie. Niets dan voordelen! Je bespaart tijd omdat je bij pech geen verbruiksartikelen hoeft aan te schaffen en je hoeft je ook geen zorgen te maken over herstellingen. Daarnaast realiseer je een aanzienlijke besparing ten opzichte van een losse aankoop.

Ontdek de oplossingen van Brother die je afdruktaken vergemakkelijken.

Meer artikels over Printing

Terug naar boven